Billeje South Carolina

Velkommen til information og gode råd om billeje i staten South Carolina i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i South Carolina kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

South Carolina

South Carolina ligger i det sydøstlige USA, omgivet af nabostaten North Carolina mod nord, Georgia mod syd og vest og af Atlanterhavet mod øst. Med sine omkring 4,774,839 indbyggere fordelt på 82,931 kvadratkilometer hører staten til blandt de 10 arealmæssigt mindste stater i USA, mens den er en mellemstor amerikansk stat hvad angår befolkningsantallet.

Staten er især kendt for dens varierede og smukke natur, der blandt andet inkluder Sassafras Mountain (statens højeste punkt på 1090 meter), The Sandhills, Francis Marion National Forest, områder med marskland, bugter, æstuarier, adskillige store søer, og meget mere. Den er også kendt for dens største universitet, University of South Carolina, beliggende i hovedstaden Columbia.

Største by og hovedstad

Den største by i South Carolina er Columbia, der er også hovedstad i staten. Byens navn er en afledning af navnet på en vis opdagelsesrejsende (Christoffer Colombus). Byen har omkring 131,686 indbyggere og ligger i den centrale del af staten, ved sammenløbet af de to floder Saluda og Broad, der bliver til floden Congaree River. Floden er meget populær blandt kajakroere og andre med smag for sejlads på floden.

Infrastruktur

South Carolina har generelt en veludbygget og moderne infrastruktur, som gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i staten i lejebil. Blandt de vigtigste veje i staten er Interstate-20, der forbinder Florence i øst med statens sydvestlige grænse; I-26, der forbinder Charleston i det sydøstlige af staten med Spartanburg i den nordlige del af staten; I-85, der forbinder Cherokee County i nord med Oconee County i syd; og I-95, der forbinder Dillon County ved den nordøstlige del af statens grænse med Jasper County ved den sydlige grænse af staten; og I-77, der forbinder hovedstaden Columbia med York County i nord.

Af andre vigtige veje i staten kan nævnes U.S. Route 1,15,17, 21, 25, 29, 52, 76, 78, 176, 178, 221, 276, 278, 301, 321, 378, 401, 501, 601 og 701.

South Carolina ligger desværre i bund, når det gælder fjernelse af snavs, affald og vragdele fra veje og strande og andre infrastrukturelle punkter, så man skal se sig lidt for, når man kører omkring i staten.

Lufthavne

der er hele syv lufthavne i South Carolina: Columbia Metropolitan Airport i Columbia, Charleston International Airport i Charleston, Greenville-Spartanburg International Airport i Greenville/Spartanburg, Florence Regional Airport i Florence, Myrtle Beach International Airport i Myrtle Beach, Hilton Head Airport i Hilton Head island/Beaufort og Rock Hill/York County Airport i Rock Hill.

Af disse er Charleston International Airport den største med lidt under 3 millioner passagerer om året og omkring 105.000 flyoperationer årligt. Lufthavnen har dog ingen direkte flyvninger til Europa, og dermed Danmark. Til gengæld er de flyvninger fra lufthavnen til Washington-Dulles lufthavn, hvorfra der (i skrivende stund maj 2014) er direkte flyvninger til København med SAS.

Mange indbyggere i staten bruger også Charlotte Douglas International Airport i nabostaten North Carolina. Lufthavnen har over 41 millioner passagerer om året og er blandt USA´s største lufthavne målt på passagerantal. Fra lufthavnen er der direkte flyvninger til en række europæiske destinationer; dog ikke til Danmark. Men ligesom med Charleston International lufthavn er der flyvninger til Washington-Dulles lufthavn og derfra videre forbindelse til København.

Billigste billeje i South Carolina

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i South Carolina blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i South Carolina Find Billeje her --> Sammenlign priser her