Billeje Virginia

Staten Virginia ligger i den østlige del af USA , helt ud til Atlanterhavet, og er omgivet af nabostaterne West Virginia, Kentucky, Maryland, North Carolina og Tennessee.

I USA går staten ofte under øgenavnene “Old Dominion” og “Mother of Presidents”, eftersom staten har været vugge for ikke mindre end otte amerikanske præsidenter, der er født der.

Staten er blandt andet kendt for sin fantastiske natur, herunder to store berømte naturfænomener; bjergkæden Blue Ridge Mountains og bugten Chesapeake Bay, som begge udgør to store attraktioner i staten med deres særegne flora og fauna.

Hovedstaden i staten er Richmond, men Virginia Beach er den mest folkerige by i staten.

Billigste billeje i Virginia

Du kan finde den billigste biludlejning i Virginia i søgemaskinen oven over denne artikel. Hvis du udfylder de felter, søgemaskinen beder dig om, og trykker søg, finder søgemaskinen automatisk det bedste tilbud på en lejebil i Virginia blandt mere end 500 biludlejningsselskaber.

Hvis du sidder inde med tvivl omkring, hvad der er inkluderet i prisen på en reservation af en lejebil, hvordan reglerne er omkring afbestilling, kørsel i udlandet, ændring i bestilling, forhold omkring kørekort i udlandet etc, så råder vi dig til at læse vores meget populære side med svar på de mest hyppigt stillede spørgsmål blandt vores brugere.

Infrastruktur i Virginia

Infrastrukturen i Virginia er generelt rigtigt god, med et veludbygget vejnet, der gør det let at bevæge sig rundt i en lejebil i staten. grunden til de fine forhold i staten er blandt andet, at det er selve delstatsregeringen, der tager sig af vedligeholdelse og udvikling af vejnettet, og ikke de lokale distrikter i staten, hvilket blandt andet har resulteret i det tredjestørste motorvejssystem i hele USA.  I alt råder staten Virginia over mere end 112.000 kilometer vejnet.

Lufthavne

Virginia er i besiddelse af hele fem større lufthavne, Washington Dulles International Airport, Reagan Washington National Airport, Norfolk International Airport, Norfolk International Airport og Newport News/Williamsburg International Airport.

Washington Dulles International Airport er statens største lufthavn med over 22 millioner passagerer om året og over 125 destinationer på programmet. Lufthavnen har blandt andet en række europæiske destinationer på programmet, såsom London, Frankfurt, Paris, Amsterdam og München.

Der er endda direkte flyvninger til Danmark, idet SAS har 5 ugentlige direkte fly-afgange til Washington Dulles Airport. Turen tager ca. 8 timer. Med SAS kan du også vælge at flyve via New York og flyve videre til Washington Dulles.

Klima

Virginias klima er meget præget af statens beliggenhed ud til Atlanterhavet. Dette gør sig særligt gældende i den sydlige og østlige del af staten, der ligger ud til Atlanterhavet, hvor klimaet er meget påvirket af de varme strømme fra Golfstrømmen. Her opstår der undertiden orkaner, når den varme luft rammer den kolde over havet.

I alt er der omkring 35-40 dage om året i Virginia med tordenstorme, som især rammer den vestlige del af landet. I vintertid kan der komme store snefald i bjergområderne, specielt i den sydvestlige del af staten, der er de mest bjergrige.

Temperaturmæssigt kan staten byde på kolde vintre med højeste middeltemperatur på minus 3 grader i januar og relativt varme somre med højeste middeltemperatur på 30 grader i juli.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Virginia Find Billeje her --> Sammenlign priser her