Billig billeje i julenMalaga, Spanien - Malaga er en af de destinationer hvor du finder billig billeje i julen. Foto: Gotardo

De seneste uger har det ene biludlejningsselskab efter det andet annonceret rabatter på op til 30% på billeje i julen. Vi har derfor lavet et check på hvad det koster at leje en billig bil hos de forskellige selskaber i jule ugen, i søgemaskinen fra CarTrawler der jo sammenligner priser på lejebile fra alle biludlejningsselskaber i databasen.

Det koster en lejebil

Vi har søgt efter priser på lejebiler på følgende destinationer.

København i Danmark
London i England
Oslo i Norge
Stockholm i Sverige
Malaga i Spanien
Nice i Frankrig
Salzburg i Østrig

Vi har søgt efter den billigste bilklasse og i perioden fra 22. december til 17. december. Priserne hos CarTrawler
er alle inkl. Fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Priserne er fundet den 28. November og da CarTrawler altid finder aktuelle priser på billeje kan disse have ændret sig.

Lej bil i julen i 5 dage fra kun 324 kr.

Prisundersøgelsen i CarTrawler viser at der er stor forskel på hvor i Europa du skal bruge en bil i jule ugen. Den klare vinder er Malaga lufthavn i Spanien, her kan du leje bil i 5 dage for kun kr. 324, vel og mærke inkl. Fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Den dyreste bil er ikke overraskende i Danmark, her skal du ved afhentning i Københavns lufthavn betale 2.476 kr. for en lejebil.

Københavns lufthavn: Toyota Aygo eller lignende pris for 5 dages billeje kr. 2.426
London lufthavn Gatwick: Toyota Aygo eller lignende pris for 5 dages kr. 1.257
Oslo lufthavn Gardermoen: Peugeot 107 eller lignende pris for 5 dages billeje kr. 2.172
Stockholm lufthavn Arlander: Peugeot 207 eller lignende kr. 1629 for billeje i 5 dage.
Malaga lufthavn: Peugeot 107 eller lignende, billeje i 5 dage kr. 324
Nice lufthavn i Provence Mini Classic eller lignende. Leje bil i 5 dage kr. 1491
Salzburg lufthavn: Toyota Aygo eller lignende. Biludlejning 5 dage kr. 1.209

Pas på juletrafikken

Skal du rejse på juleferie til et fremmedland, så husk at det ikke kun er i Danmark der er ekstra pres på vejnettet i juledagene. En anden vigtig faktor der kan spille ind på planlægningen, er at der i lande som Frankrig, Østrig, Sverige og Norge ganske ofte er meget sne i december måned, så husk at se vejudsigten inden du rejser. Skal du på skiferie i julen, så er det måske en god ide at kigge mod USA, her er sneen nemlig allerede ankommet modsat på mange af de kendte skisportssteder i Europa.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *