Chania på Kreta

Det er nu du skal bestille din billeje til sommerferien hvis du vil have de billigste priser. Ligesom flyselskaberne udlejer biludlejningsfirmaerne et antal billige lejebiler først, hvorefter priserne stiger alt efter udbud og efterspørgsel. Bestiller du en billig billeje igennem CarTrawler her på Billeje.info har du også den fordel at du gratis kan afbestille din lejebil helt op til 2 dage før afhentning. Læs de nøjagtige regler når du bestiller din bil, da der kan være enkelte lokale tilbud hvor der ikke er gratis afbestilling. Du kan også få svar på dine spørgsmål om billeje i vores FAQ.

De mest efterspurgte destinationer for billeje i sommerferien er ikke overraskende de kendte ferie mål som f.eks Kreta, Mallorca og Alanya i Tyrkiet, men også destinationer som Napoli og Catalia i Italien, Lissabon og Faro i Portugal er rejsemål i Europa hvor du lige nu kan sikre din en billig bil.

Indtast i billeje-søgemaskinen hvor og hvornår du ønsker at lejebil i sommerferien og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser på billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber over hele verden!

Top 5 over billeje sommer 2013

I skrivende stund er disse 5 destinationer de mest efterspurgte på Billeje.info når det gælder bookinger til sommerferie i 2013. Klik på nedenstående link og se hvor billigt du kan leje en bil til sommer.

Kreta

Kreta har de sidste 2 år ligget nr. 1 på listen over de meste efterspurgte rejsemål når det gælder tidlig bestilling af billeje til sommerferien. Det er da også tydeligt at se at med de mange direkte flyforbindelser fra lufthavne i Danmark er der mange som vælger Kreta til årets sommerferie. Langt de flest vælger at bestille deres lejebil i Chania lufthavn, som er en af to internationale lufthavne på Kreta. Vil du vide mere om Kreta og have inspiration til en bilferie på øen så læs mere i vores artikel om bilferie på Kreta

Søg billig billeje på Kreta

Mallorca

Mallorca er igen et af danskernes fortrukne rejsemål og du kan flyve med flere lavprisselskaber til Palma de Mallorca lufthavn, fra både Kastrup, Billund og Alborg lufthavn. Foruden lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian flyver også SAS og Airberlin til Mallorca. Vil du rejse på charterferie og bestille din egen bil, ja så er listen lan, f.eks har Spies Rejser, Star Tour og Bravo Tours charter rejser til Mallorca for blot at nævne et par stykker. I Palma de Mallorca lufthavn finder du alle de store billeje-selskaber og du kan leje en bil på Mallorca i sommerferien fra ca. 85 kr. pr. dag hvis du bestiller i god tid.

Søg billig billeje på Mallorca

Alanya

Alanya i Tyrkiet er de seneste år blevet et af de største rejemål og efterhånden finder du også et stort udvalg af billige flyrejser med lavprisselskaberne. De fleste der rejser på ferie til Alanya flyver til Antalya lufthavn, men sidste år åbnede der en ny lufthavn i Gazipasa tæt på Alanya, hvilket betyder du kun er ca. 1 times kørsel fra Alanya i din bil. Før i tiden mente de fleste ikke at man skulle leje bil og kører rundt i Tyrkiet på egen hånd, men det er en myte og der venter dig mange oplevelser på en bilferie i Tyrkiet. Holder du ferie i Alanya så lej en billig bil og tag på oplevelser på egen hånd!

Bestil billig billeje i Alanya i Tyrkiet

Malaga

Malaga byen som de fleste er porten til regionen Andalusien i Spanien, og som både vinter og sommer er blandt de destinationer hvor der bliver udlejet flest biler. Har du en gang lejet bil i Malaga lufthavn ved du at det er “big business” og i ingen andre lufthavne i Europa bliver der udlejet flere biler når man sammenligner antallet af personer der benytter Malaga lufthavn. Bestiller du billeje til sommer i god tid kan du finde rigtig gode tilbud blandt de mere end 50 billeje-selskaber der er i og omkring lufthavnen i Malaga. Et af de biludlejningsselskaber der har flest danske kunder er Helle Hollis billeje, men husk nu at sammenligne prisen i søgemaskinen, for her finder du priser fra alle selskaber i Malaga og ofte gode tilbud der ikke fremgår af firmaernes egen hjemmeside.

Find den billigste billeje i Malaga

Milano

Milano lufthav er porten til mange populære rejsemål i Norditalien, og mange vælger at flyve til Milano og bestille billig billeje. Priser på billeje i Milano er ligesom flybilletter meget lave, da der er stor konkurrence mellem biludlejningsselskaberne. Fra Danmark finder du. f.eks alene til Milano Malpensa lufthav flere daglige afgange fra SAS, Easyjet og Norwegian. Fra Billund lufthavn kan du flyve billigt med Ryanair til Milano Bergamo og til Linarte Milano lufthavn flyver også SAS. Vær opmærksom på at selvom Ryanair skriver Milano Bergamo lufthavn, så ligger Bergamo ca. en time i bil fra Milano. Du kan læse mere om sommerfly fra billund lufthavn i artiklen Bilund lufthavn får en flyvende start på sommeren. I alle lufthavne i Milano finder du billeje fra selskaber som Avis, Hertz og EuropCar, men også lokale billejefirmaer som kun er specialister i biludlejning i Milano eller Italien, f.eks Maggiore billeje

Søg billig billeje i Milano

Sommerferie i Europa

Husk på at mange lande i Europa ikke holder sommerferie i samme periode som Danmark og du derfor ofte ser at priserne kan være endda meget billige i de sidste uger af juni måned, samt i de første uger af juli. Skal du rejse på sommerferie i august måned og til lande som Italien, Spanien, Portugal og Frankrig, så vent ikke for længe med at bestille din billeje, da priserne stiger hver uge. Holder fu ferie til sommer på de mest besøgte rejsemål og i samme periode som folk i de sydeuropæiske lande har ferie, kan du opleve at de 5-6 billigste bilklasser er udsolgt.

Vi håber du finder en billig bil til din ferie i Europa selvom der er lang tid til det bliver sommer!

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *