Billig billeje i Sevilla og Barcelona

Sixt Biludlejning, som er en af Europas førende udbydere af biludlejning, gør det nu endnu nemmere for sine kunder at leje bil i Spanien. Sixt udvider således sit netværk af udlejningsstationer i de spanske lufthavne, og allerede nu finder kunderne Sixt biludlejning inde i selve lufthavnsterminalen i f.eks. Barcelona og Sevilla.
Sixt biludlejning tilstræber med den nye satsning, at flypassagerer skal opleve at man hos Sixt får en højere kørekomfort, og ikke mindst hurtig ekspedition ved afhentning eller aflevering af selskabets udlejningsbiler i Spanien.

Fleksible biludlejning med Sixt

Derfor tilbyder Sixt også sine kunder udvidede åbningstider, der kan tilfredsstille flyrejsendes behov for fleksibilitet:

• Sevilla: 5:30 til 00:30
• Barcelona Terminal 1: 06:00 til 01:30
• Barcelona Terminal 2: 07:00 til 00:00

Sixt tilbyder indtil videre billeje i Spanien fra 25 udlejningsstationer.

Billig billeje i Sevilla og Barcelona

Sevilla by – Det vil nu blive lettere at leje en bil i Sevilla og Barcelona med Sixt biludlejning. Foto: jefseghers

 

Flyv direkte til Barcelona fra Danmark

Barcelona er en af de lufthavne som tilbyder mange daglige flyruter direkte fra Danmark. Du kan flyve til Barcelona lufthavn fra København og Billund. Du kan bla. flyve med følgende flyselskaber, SAS/Spanair, Cimber Sterling og Norwegian. Ryanair flyver fra Billund til Girona lufthavn som ligger ca. 100 kilometer nord fra Barcelona.

Ønsker du at rejse til Sevilla lufthavn er der i skrivende stund ikke direkte rute fra Danmark, men du kan mellemlande i f.eks Madrid og herfra flyve til Sevilla.

Find billige billeje i Barcelona og Sevilla

I søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info finder du billeje fra Sixt i både Barcelona og Sevilla lufthavn. Indtast dine ønsker i søgemaskinen og sammenlign priser fra Sixt og andre biludlejningsfirmaer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *