Leje af 7-personers bil

Har du brug for en rummelig lejebil med plads til hele familien? Lej en 7-personers bil, så I alle får en komfortabel rejse. En mini-van eller stor SUV med plads til 7 personer kan desuden være et oplagt valg, hvis du blot har brug for ekstra god plads til bagage.

Når du bruger søgemaskinen her på Billeje.info, kan du nemt finde den billigste pris på en 7-personers lejebil. Du kan nemlig bruger filterfunktionen til at indsnævre søgefeltet til biler med ekstra plads til passagerer.

Foto: Autobilder Gratis, CC BY 2.0

I søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af Cartrawler, kan du nemt finde de billigste priser på lejebiler i alle kategorier. Det inkluderer 7-personers biler, som er et godt valg for dig, der har brug for lidt mere plads end i en almindelig personbil, men ikke har brug for en af de store mini-vans. I lejebilerne med plads til 7 personer er desuden ofte mulighed for at lægge de bagerste sæderne og i stedet bruge den ekstra plads til bagage.

Eksempler på 7-personers lejebiler

Herunder kan du se et udvalg af typiske lejebiler med plads til 6 eller flere passagerer. Vi gør dog opmærksom på, at de viste bilmodeller blot er eksempler. Du kan læse mere om de forskellige bilmærker i nedenstående link, og om de enkelte bilmodeller i søgemaskinen, når du bestiller billeje.

Volkswagen Touran

Denne 7-personers bil, som er baseret på en Volkswagen Golf, er blevet produceret siden 2003. Takket være sin rummelighed med plads til 7 personer eller nogle ekstra kufferter, er Volkswagen Touran især blevet populær blandt familier. Kan typisk lejes med manuelt- eller automatgear alt efter, hvor i verden du booker.

Seat Alhambra

Minivan med 7 sæder og plads til 2 kufferter. Den har derfor plads til en storfamilie eller jer som blot ønsker ekstra plads til bagage.

Lej en 7-personers bil online

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille billig billeje i hele verden. Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter priser fra alle de store kendte firmaer, som Avis, Hertz, Europcar og Sixt, så du slipper for at tjekke hos hver enkel. Søger du et tilbud på 7-personers lejebil, kan du med fordel benytte filterfunktionen til at begrænse søgeresultatet til denne biltype.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!