Airport Rent a Car

airport-rent-a-carAirport Rent a Car er et familieejet biludlejningsfirma i Los Angeles med mere end 25 års erfaring.

Airport Rent-a-Car ligger blot et minut fra Los Angeles Lufthavn, som for mange danske rejsende er indgangsporten til en oplevelsesrig ferie i Californien. Netop for dig, som ønsker at få mest muligt ud af din rejse til det vestlige USA, er billeje det oplagte valg. Hos Airport Rent-a-Car kan du bestille alt fra store vans med plads til 15 passagerer til mindre mere normale lejebiler, og navnet til trods er det ikke kun i Los Angeles Lufthavn, du kan afhente din lejebil fra Airport Rent-a-Car.

Som en del af biludlejningsfirmaets service tilbyder de således, at levere eller afhente din lejebil et andet sted efter aftale. Det er en god mulighed for for eksempel at tage på en bilferie, hvor du ikke behøver at vende tilbage til udgangspunktet i Los Angeles. En anden særlig service hos Airport Rent-a-Car er, at de gerne udlejer til kunder mellem 21-25 år, hvilket ikke alle selskaber i USA vil.

Priser på lejebiler fra Airport Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Airport Rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Hollywood

Oplev de berømte seværdigheder i Californien med billeje. Foto: Luvdapug, Wikimedia, Creative Commons.

Kontaktinformation til Airport Rent a Car

Vil du i kontakt med Airport Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Airport Rent a Car
9142 S. Sepulveda Blvd. Los Angeles CA. 90045
Telefon: 1-800-600-7711

Læs mere om Airport Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Airport Rent a Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Airport Rent a Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Airport Rent a Car på vores blog om billeje.

Drømmer du om at opleve USA på en billig bilferie, kan vi for eksempel anbefale at du læser indlægget Sådan rejser du billigt rejse til USA med fly og billeje, hvor du får masser af gode tips til at find de bedste priser på billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Airport Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Airport Rent-a-Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her