Buchbinder Rent-a-Car

Buchbinder Rent-a-Car er ikke et bogbinderi men en tysk formidler af billeje, som tilbyder billig billeje i over 130 byer og 10 lufthavne i Tyskland.

Buchbinder Rent-a-Car, som i dag har sit hovedkvarter i Regensburg, startede som lastbiludlejer i 1957 i Amberg. Siden dengang har Buchbinder Rent-a-Car udviklet sig til et af de største biludlejnignsfirmaer i Tyskland med omkring 1.500 medarbejdere og et bredt udvalg af kørertøjer inden for biler, varevogne, busser og lastbiler. Du har desuden ved mange af udlejningsstationerne valget mellem kort- og langtidsleje.

Søger du billeje i Tyskland, vil du finde Buchbinder Rent-a-Car i en lang række af de mest populære byer og lufthavne. For danske billejekunder er for eksempel Buchbinder Rent-a-Car i Flensborg interessant, da prisen på billeje lige på den anden side af grænsen er markant billigere og et oplagt alternativ til for eksempel at køre på ferie i egen bil.

Udover hjemmemarkedet i Tyskland tilbyder Buchbinder også billeje fra en række udlejningsstationer i Østrig, Ungarn, Slovakiet og Norditalien.

Priser på lejebiler fra Buchbinder Rent-a-Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Buchbinder med andre biludlejningsselskaber i Flensborg og resten af Tyskland. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Flensborg. Lej bil på Billeje.info

Buchbinder Rent-a-Car er blandt andet tilstede i Flensborg. Foto: Arne List, Creative Commons.

Kontakt information til Buchbinder

Vil du i kontakt med Buchbinder kan det ske på følgende adresse:

CarPartner Nord GmbH
Zugspitzstraße 187
86165 Augsburg

Telefon: 0800 28 28 24 24

Læs mere om Buchbinder på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Buchbinder Rent-a-Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her