Platinum Car Rental Cancun

platinum-logoPlatinum Car Rental er et biludlejningsfirma i Cancun, et af Mexicos mest populære rejsemål. Her tilbyder Platinum Car Rental som et af de eneste biludlejningsfirmaer eksklusive lejebiler såsom Porsche, Mercedes Benz, Hummer og Rolls Royce.

Oplev seværdigheder i Cancun med billeje

Platinum Car Rental har udlejningskontorer i selve Cancun og i Playa del Carmen, som begge ligger med kyst ud til det Caribiske Hav i staten Quintana Roo i det østligste Mexico. Udover de kilometervis af lange, hvide strande er Cancun også kendt for at huse et væld af Maya-templer og ruiner. Det kan du alt sammen udforske i eget tempo med en luksuriøs Mercedes Benz, en terrængående Jeep, en smart Porsche eller en mere økonomisk lejebil.

Selvom Platinum Car Rental er specialiseret i udlejning af eksklusive lejebiler, tilbyder de således også mere “almindelige” lejebiler til dig, som blot ønsker billig billeje til ferien i Cancun.

Med billeje i Cancun kan du nemt besøge steder såsom Playa del Carmen eller Tulum og Coba med deres Maya-ruiner. Det er ifølge Platinum Car Rental også oplagt at benytte billeje til at køre en tur ned langs kysten, hvor du også finder spændende gamle ruiner og øde strande. Omkring 3 timers kørsel fra Cancun ligger for eksempel den berømte Chichen-Itza ruinby, som er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste og udnævnt til et af Verdens syv nye vidundere.

Læs mere om billeje i Mexico

Priser på lejebiler fra Platinum Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Platinum Car Rental med andre biludlejningsselskaber i Cancun. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Chichen Itza i Mexico

Besøg for eksempel Chichen Itza ruinbyen med billeje i Cancun. Foto: Frank Kovalchek, Creative Commons.

Kontaktinformation til Platinum Car Rental

Vil du i kontakt med Platinum Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Platinum Car Rental
Boulevard Kukulcan Km. 9
local 1, Zona Hotelera,
Cancún, Quintana Roo, México, C.P. 77500
Telefon: +52 (998) 883 55 55

Læs mere om Platinum Car Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Platinum Car Rental blev sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra Platinum Car Rental’s egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje i Cancun, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Du er også velkommen til at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Platinum Car Rental på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer, ligesom vi altid anbefaler, at du læser de aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Platinum Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Platinum Car Rental Cancun Find Billeje her --> Sammenlign priser her