Lejebil.Nyd sommerferien med billig billeje. Foto: Avis Biludlejning.

Skal du på sommerferie i udlandet, besøge familie og venner herhjemme eller blot en tur til stranden? Der er næsten altid rift om lejebilerne om sommeren. Derfor anbefales det at bestille billeje i god tid, så du kan se frem til sommeren med ro i sindet.

Book billeje tidligt og få rabat

Er du tidligt ude med din bookning, har du ikke blot bedre chance for at finde en lejebil af netop den type og størrelse, som passer bedst til dine ønsker. Der er også flere biludlejningsselskaber, som giver ekstra rabat netop nu på bestillinger af sommerferiebilen. Hos Avis kan du for eksempel spare op til 20% på tidlige sommerudlejninger både herhjemme og i udlandet.

Er du i tvivl om hvorvidt du i det hele taget behøver en lejebil på dit rejsemål? Selv hvis det er muligt at komme fra lufthavnen til din feriebolig med tog eller bus, vælger mange rejsende alligevel at leje en bil. Selv på populære, veludviklede rejsemål, er det således ofte nemmere at komme omkring med en bil.

Ikke mindst hvis du gerne vil tage på opdagelse lidt væk fra turistområderne, er der ofte ikke så gode forbindelser med offentlig transport. Med din egen lejebil kan du derimod frit vælge, hvilke steder du vil besøge og bruge lige så lang eller kort tid på det, som du vil.

Bilferie i egen bil eller billeje?

Hver sommer kører tusindvis af danske familier på bilferie til Sydeuropa. Det tager ganske vist længere tid end at flyve, men kvalitetstid sammen i bilen og fordelen ved at have en bil på rejsemålet, gør bilferien til en favorit for mange.

Det er dog ikke altid turen går smertefrit. Den ekstra oppakning og de mange kilometer er nogle gange mere end den gamle familiebil kan klare, og turen ender derfor med et ærgerligt værkstedsbesøg. Selv hvis man har en nyere bil, glemmer mange at brændstof ikke er den eneste omkostning, som skal regnes med i de samlede omkostninger ved en ferie i egen bil. Slid og værditab er således ikke ubetydelige poster i regnskabet på en lang tur sydpå.

Vil du skåne din egen bil for strabadserne, kan du med fordel skifte til en lejebil syd for grænsen i for eksempel Flensborg, hvor billeje er langt billigere end mange tror. Ikke mindst fordi priserne blandt andet inkluderer ubegrænset kilometerforbrug.

Undgå værditab på bilferien med billeje fra Flensborg

Find den billigste lejebil til sommerferien

Du behøver ikke bruge lang tid på at tjekke priser hos de mange forskellige biludlejere for at finde det bedste tilbud på billeje denne sommer. Du kan nøjes med at lave én søgning i den anerkendte søgemaskine fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden.

Angiv blot hvor og hvornår, du har brug for en lejebil. Så finder søgemaskinen lynhurtigt de aktuelt laveste priser på en stribe biltyper. Er du kun på udkig efter en bestemt type køretøj, kan du med fordel dernæst indsnævre søgeresultatet ved at bruge filterfunktionen.

Er der noget, du er i tvivl om? Tag et kig i vores FAQ med ofte stillede spørgsmål om billeje

Har du spørgsmål vedrørende lejekontrakt, betaling, forsikringer etc. i forbindelse med billeje fra CarTrawler, skal du altid rette hevendelse direkte til CarTrawlers kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *