Danskerne elsker CaribienDet smukke vand ved Caribien - Dansker besøger Caribien mere end nogensinde. Foto: Nouhailler

Flere og flere danskere rejser tilbage i Danmarks eksotiske fortid på de tidligere Dansk-vestindiske øer St. Croix, St. Thomas og St. John. Således blev der i januar sat besøgsrekord på de caribiske øer, da 250% flere danskere ankom med rutefly end i forhold til samme måned året før.

Udover ankomsterne til Caribien med rutefly fra Danmark, skal dertil lægges 1.000, som købte en charterrejse hos Bravo Tours, således at det samlede antal danske besøgende for januar ender på 4.282.

historie, kultur og fortællinger i Caribien

Den danske turistchef, Karin Gert Nielsen, forstår godt de caribiske øers stigende popularitet:

“Udover den helt unikke danske historie, byder øerne på en farvestrålende kultur, en varm og gæstfri befolkning, økologiske camps samt de mere traditionelle aktiviteter som golf, vandsport, trekking, shopping og ikke mindst nogle af verdens allersmukkeste strande. Det glæder mig, at flere danskere oplever disse tre vidunderlige øer – det fortjener de”.

Den danske historie på de tidligere Danskvestindiske øer går tilbage til 1600-tallet, hvor danskerne byggede bosættelser på St. Thomas (1672), og strækker sig med plantagedrift og slavehandel frem til år 1917, hvor USA købte øerne af Danmark for $25 millioner i guld.

Find billig billeje i Caribien

Uanset om du rejser til en af de Danskvestindiske øer eller en af de andre populære øer i Caribien, er billeje den nemmest måde at komme rundt til kulturhistoriske seværdigheder, og naturligvis også til komme rundt til øernes fantastiske stande. Benyt billeje-søgemaskinen her på siden til at finde billig billeje i Caribien fra både store og små biludlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *