FDM har i en ny undersøgelse spurgt til danskernes USA-rejsevaner, og selvom flertallet vælger at besøge kendte seværdigheder og bygninger, er det dog især de amerikanske nationalparker, som er populære. Rejser du også til USA er billeje den nemmeste måde at opleve den storslået natur de berømte nationalparker.

Ifølge undersøgelsen, som omfatter 934 personer, har fire ud af fem således besøgt de amerikanske nationalparker, og har planer om at besøge flere næste gang turen går til USA.

”Nationalparkerne ligger over hele USA, og her finder man et dyreliv og naturoplevelser, man ikke oplever andre steder. Derfor er det forståeligt, at det er det, som de fleste rejser efter. Samtidig er det nemt at besøge parkerne, som har hver deres natur og dyreliv. Man kan enten køre eller vandre igennem de fleste parker, der også har fine faciliteter til overnatning. Både i hytter, hoteller og under åben himmel. Det er en oplevelse, der bringer én helt tæt på et anderledes vildt og uspoleret USA,” siger Jan Lockhart, direktør i FDM travel.

Besøg nationalparker i USA med billeje

USA har et væld af imponerende nationalparker fordelte på hele det store land. Du har derfor gode chancer for at besøge en eller flere nationalparker, hvis du benytter billeje på din rejse i USA. Særligt i det vestlige USA er et besøg i Yosemite Nationalpark af høj prioritet. Nationalparken, som er en af USAs ældste, ligger inden for et par timers kørsel, hvis du for eksempel benytter billeje i San Francisco. I Yosemite kan du se frem til en meget varieret natur med vandfald, redwood-skove og stejle klipper.

Udover de store kendte nationalparker er USA også rig på mindre naturområder, som ofte også byder på store naturoplevelser. Med billeje i USA har du alle muligheder for at udforske seværdighederne i USA.

Bestil billig billeje i USA i søgemaskinen her på Billeje.info, som sammenligner priser fra både store og små biludlejningsfirmaer i USA. Næsten uanset hvilken by eller lufthavn i USA, du ønsker at afhente din lejebil i, vil du finde et bredt udvalg af lejebiler. Vi anbefaler dog, at du bestiller din lejebil i USA hjemmefra, så du er sikker på at få den bedste pris, og kan være sikker på bilen står klar, når du ankommer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *