, De bedste strande på Costa BravaStranden ved Tamariu. Foto: Andrea Ciambra, Creative Commons.

Costa Brave i Spaniens nordøstlige hjørne har 220 kilometer kystlinje med 245 strande og vige, så der er ikke noget at sige til, at denne del af Middelhavskysten er et populært feriemål. Bestil billeje til din ferie på Costa Brava, så du nemt kan finde frem til de bedste af strandene.

Fortryllende strande på Costa Brava

Der er ingen grund til at blive ved den samme strand hele ferien, hvis du har en lejebil til rådighed. Til trods for de mange turister på Costa Brava, er der stadig gode muligheder for at finde strande med god plads og en rolig atmosfære.

Omkring 12 kilometer fra centrum af Roses finder du bugten Cala Montjoi, som ligger i et beskyttet naturområde og ifølge UNESCO er en af verdens smukkeste bugter. Bugten der har en ca. 250 meter lang strand, var tidligere også berømt som hjemsted for en af verdens bedste restauranter, El Bulli.

Kører du længere mod syd, er Tamariu-stranden næsten uimodståelig. Der er nem adgang til denne Blå Flag-strand direkte fra centrum af Tamariu, men trods den urbane stemning, er her ganske idyllisk med rå klipper, pinjetræer og tamarisk-buske.

Castell-stranden.

Castell-stranden. Foto: Asier Sarasua, Creative Commons.

Fortsætter du lidt sydpå kommer du til Castell-stranden ved Palamós, som er en 300 meter lang sandstrand med krystalklart vand, som ifølge det spanske turistbureau er velegnet til børn. Derudover er der her en kajakskole, ligesom det også er populært at dykke i området.

Den sidste strand vi vil foreslå dig at besøge med billeje på Costa Brava ligger ved Canyelles, der ligger i den nordligste ende af Lloret de Mar. Denne 450 meter lange strand har visse steder en relativ dyb vandstand, og der er en lystbådehavn i den ene ende. Men standen har også god plads til badende gæster, som kan nyde de smukke omgivelser og den nemme adgang til byens faciliteter.

Bestil billig billeje på Costa Brava

Vil du have mest muligt ud af ferien på Costa Brava, er det en god ide at bestille din lejebil hjemmefra. Der er et stort udbud af biludlejningsselskaber på de populære feriemål, men særligt i højsæsonen kan der være rift om de billigste lejebiler. Du kan med fordel bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen, så du ikke skal bekymre dig om transport til dit hotel.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste billeje i Girona Lufthavn og byerne på Costa Brava.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *