Få mere ud af din efterårsferie i varmen med billeje.

Den danske sommer var i år en trist affære, hvis du var en af dem, som havde satset på sol og varme. Ikke overraskende meldes der fra rejsebranchen derfor nu om stor interesse fra danskerne for rejser sydpå i efterårsferien. Planlægger du en ferie i uge 42, bør du allerede nu bestille billeje, hvis du vil sikre dig en af de billigste lejebiler.

Opruster på de solsikre destinationer

Længslen efter lidt solvarme har givet tidlig travlhed og booking af rejser til efterårsferien hos blandt andre Apollo. Rejsebureauet har derfor øget antallet af pladser på deres rejser i uge 42 på de “solsikre” destinationer såsom Lanzarote, Cypern, Kreta og Rhodos.

Det sker blandt andet ved at indsætte ekstra fly fra flere danske lufthavne. Det er dog ikke blot flyrejser og hoteller, der kan blive rift om i efterårsferien. Vil du supplere med en lejebil, er det også en god ide at være ude i god tid med din bestilling.

Find billigste billeje til efterårsferien

Uanset om du tager langt mod syd for at få lidt D-vitamin tilskud i form af solens stråler eller eventuelt vil nyde den klare efterårsluft og skovenes flotte farver på en bilferie i det nordlige Europa, kan du bestille billeje til rejsen i søgemaskinen øverst her på siden.

Et pristjek for Lanzarote Lufthavn viser, at du i skrivende stund kan leje en bil i den mindste klasse fra kun 370 kr for 7 dage (14-21. oktober 2017). Ligeledes kan du udforske Kretas seværdigheder med en lille lejebil i hele uge 42 for blot 647 kr (Chania Lufthavn). Det behøver således ikke være nogen stor ekstraudgift, at benytte sig af billeje i ferien.

Søgemaskinen fra CarTrawler hører til blandt de mest anerkendte og samarbejder med hundredevis af biludlejere i hele verden. For dig betyder det, at du med blot én søgning får et hurtigt overblik over de aktuelt bedste tilbud på lejebiler fra Avis, Europcar, Hertz, Sixt samt mange andre store og små biludlejningsfirmaer. Det er den nemmeste måde at finde den billigste pris på netop den biltype, som du har brug for.

På udgik efter en bestemt størrelse lejebil? Så kan du med fordel indsnævre søgeresultatet ved at bruge søgemaskinens filterfunktion, hvor du også kan angive ønsker til for eksempel brændstoftype og gearskifter-type.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *