Sata fly. Lej bil på Billeje.infoSATA har tidligere fløjet fra København til Azorerne i vinterhalvåret med en mellemlanding i Porto. Foto: Mark Harkin

Det azoreanske flyselskab SATA åbner en ny direkte rute til Azorerne i den populære sommersæson. Nyheden betyder, at danske rejsende endelig kan flyve direkte til det portugisiske ferieparadis uden at skulle mellemlande i nordportugisiske Porto.

SATA får én ugentlig afgang fra København til lufthavnen ved Azorernes hovedstad, Ponta Delgada. Byen, som ligger på Azorernes største ø, São Miguel, er et godt udgangspunkt for med billeje at udforske resten af São Miguels enestående natur.

Mange muligheder med billeje på Azorerne

Azorerne består af 9 øer, som er meget forskellige i både natur og størrelse, og mens nogle af øerne er så små at det er bedst at komme rundt til fods eller på cykel, er det oplagt at benytte billeje fra Ponta Delgada til at besøge seværdighederne på São Miguel i magelig stil og nemt finde frem til øens bedste strande.

I søgemaskine her på Billeje.info kan du sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber på Azorerne. Du behøver blot angive nogle få oplysninger for at få alle de aktuelle priser på billeje på Azorerne. Lej en bil i Ponta Delgada og nyd friheden til udforske vulkanøen i dit eget tempo.

Få flere informationer og fakta hos turistbureauet på Azorerne.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *