Eksklusive lejebilerFerrari F430 Scuderia - et flertal mener at en eksklusiv lejebil giver et godt indtryk. Foto: Axion23

Eksklusive lejebiler benyttes i stigende grad af kunder, som ønsker at skabe et indtryk af personlig succes ifølge en ny undersøgelse.

Det er Avis, et af verdens største biludlejningsfirmaer, som rapporterer om et stor stigning i antallet af eksklusive lejebiler, som blot lejes for en kort periode, når kunden har behov for at udstråle personlig succes og påvirke andres opfattelse i positiv retning. Undersøgelsen viser således, at mange billeje-kunder benytter de dyre lejebiler for eksempel i forbindelse med et stævnemøde, et bryllup eller en jobsamtale.

Direkte adspurgt begrunder 35 procent af kunderne lejen af en eksklusiv lejebil med et ønske om at gøre et godt indtryk, 18 procent gør det for at ‘skille sig ud fra mængden’, og 14 procent mener en lejebil i den dyreste klasse hjælper dem med at blive taget mere alvorlig.

Selv med en lejepris i den højeste ende, er muligheden for at leje en eksklusiv bilmodel, da også stadig meget mere omkostningseffektivt og overkommeligt end selv at eje.

Bestil billig billeje online

Har du også brug for en eksklusiv lejebil til en særlig anledning, eller leder du blot efter billig billeje? Så benyt søgemaskinen her på Billeje.info, som i samarbejde med en af verdens største billeje-formidlere, CarTrawler, finder billig billeje fra alle biludlejningsfirmaer i hele verden. Bestiller du din billeje online, har du bedst mulighed for at finde lige præcis den lejebil, som passer til dine behov til den lavest mulige pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *