, Ekstra billig billeje til udenlandsdanskere hos AvisBilleje gør det let at nå ud i alle hjørner af Danmark i løbet af ferien. Foto: John Nuttall, Creative Commons.

Danskere med bopæl i udlandet kan nyde godt at lave priser, når de lejer en bil i Danmark. Det skyldes de danske skatte- og afgiftsreglerne, som er skruet sådan sammen, at udenlandsdanskere slipper for den danske beskatning, når de blot er hjemme på besøg i Danmark. Hos Avis i Danmark kan du netop nu desuden som udenlandsdansker bestille billeje til ekstra nedsatte priser.

Ekstra lave priser i hele 2014

Bestiller du din lejebil inden den 30. september, kan du ifølge Avis leje for helt ned til 122 kr. om dagen (klasse A ved leje i 21-29 dage). Prisen inkluderer hos Avis ubegrænset kilometerforbrug samt skades-, tyveri- og rudeforsikring med 0 kr. i selvrisiko.

De ekstra lave priser på billeje i Danmark for udenlandsdanskere gælder ifølge Avis ved leje i hele 2014. Men du skal dog bestille din lejebil senest den 30. september 2014.

Udnyt ferien i Danmark med billig billeje

Kampagneprisen på taxfree billeje for udenlandsdanskere hos Avis er en oplagt mulighed for dig, som ønsker at få mest muligt ud af ferien i Danmark.

Ikke blot er billeje ofte et prismæssigt konkurrencedygtigt alternativ til offentlig transport, især hvis I er flere i bilen. Billeje er også en langt mere fleksibel transportform, som gør det nemt at komme omkring til venner og familie i alle dele af Danmark, uden du behøver at bekymre dig om køreplaner.

De fordelagtige taxfree-priser har da også gjort billeje et populært valg, når for eksempel udenlandsdanskere vender hjem til jul.

Bestil taxfree billeje i Danmark

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt bestille billeje i Danmark fra ikke blot Avis, men en lang række store og små biludlejningsselskaber. Slip for at tjekke priser hos hvert enkelt ved at benytte vores søgemaskine.

Hvis du ankommer til en af de danske lufthavne, er det naturligvis mest nærliggende at bestille din lejebil med afhentning her. Men du kan finde billeje i alle Danmarks større byer i søgemaskinen her på Billeje.info

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *