Har du endnu ikke sikret dig billig billeje til sommerferien? Det er heldigvis ikke for sent at finde et stærkt tilbud på selv de mest populære destinationer. Lige nu kan du faktisk spare helt op til 30 procent på billeje på en række populære rejsemål i Europa, hvis du booker din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info. Læs her om oplevelser med billeje på 3 af disse sommerfavoritter!

De ekstra lave priser på billeje får du takket være en særkampagne, der løber af stablen i perioden fra den 7. til den 15. juli 2019. Booker du din lejebil inden for disse datoer, får du således op mod 25 procents rabat hos en lang række kendte biludlejningsfirmaer som Hertz, Europcar, AVIS og Enterprise, der tilsammen dækker de fleste af verdens populære rejsemål. Du har derfor gode muligheder for at finde et ekstra godt tilbud på en bil på netop dit rejsemål denne sommer. Kampagnens billige priser gælder for afhentninger helt frem til den 30. september 2019. Så du har også mulighed for at sikre dig en lejebil med rabat, hvis du har planlagt en rejse i sensommeren.

I Napoleons fodspor med billeje i Nice

Selv os her på Billeje.info, der elsker den frihed en lejebil giver til at udforske sit rejsemål i sit helt eget tempo, vil medgive, at det nok ikke giver så meget mening at leje en bil i Nice, hvis man regner med udelukkende at opholde sig i den indre by. Da vil det som regel være mere oplagt at færdes til fods eller med offentlig transport. Har du derimod planer om at bruge Nice som dit udgangspunkt for udflugter ind i det provancalske bagland eller for en decideret kør-selv-ferie langs Côte d’Azur, giver det til gengæld rigtig god mening at benytte billeje.

Du finder et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer i Nice, hvis priser du nemt kan sammenligne i søgemaskinen øverst her på siden. Du kan desuden frit vælge om du vil afhente din lejebil fra et udlejningskontor inde i byen eller i lufthavnen. Det sidste er ofte det mest praktiske, og udvalget af lejebiler i Nice er typisk også størst i lufthavnen.

Vælger du at leje en bil i Nice Lufthavn, har du ikke blot selve Nice indenfor kort rækkevidde, men også en række af Den franske Rivieras andre kendte byer. Når du er blevet træt af at gå op og ned ad Promenade des Anglais i Nice, tager det for eksempel under en time at køre ned til Cannes. Lidt før den glamourøse filmby når du dog til Golfe-Juan. Her starter Napoleonsruten, Route Napoléon, som er en af Frankrigs smukkeste bilruter, som er oplagt at udforske med billeje. Du kan i princippet godt køre denne 325 kilometer lange rute til Grenoble på én dag, men det vil være en skam ikke at tage sig bedre tid til og nyde de mange smukke landskaber og ikke mindst charmerende byer, som passeres, når du følger i Napoleons fodspor.

Lejer du en bil på Mallorca, finder du lettere frem til øens bedste strande. Her Cala S’Amarado i Mondragó Naturparken på sydøstkysten. Foto: Falco Ermert, CC BY 2.0

Oplev det ægte Mallorca med billeje

Der er næppe mange af Middelhavets ferieøer, hvor det giver lige så meget mening at leje en bil som på Mallorca. Øen er ikke større end at du kan nå omkring til det meste på én ferie, hvis du benytter billeje. En lejebil gør det for eksempel til en smal sag at finde frem til øens mest idylliske strande, men er ikke den eneste grund til, at billeje bør være en del af din ferie på Mallorca.

Selvom charterturismen har en lang historie på Mallorca, er der stadig gode muligheder for også at finde maleriske landsbyer og ikke mindst uberørt natur på sikker afstand af masseturismen. Selv hvis du ønsker at besøge nogle af øens mest berømte seværdigheder, er det ofte en fordel med en lejebil. Så slipper du for at skulle med bus, som der særligt i det indre ofte ikke er mange af, eller at være underlagt tempoet på en guidet tur.

Der er biludlejningsfirmaer i de fleste af de populære feriebyer langs kysten på Mallorca. Oftest er det mest praktiske dog at booke sin lejebil med afhentning i Mallorca Lufthavn, hvor udvalget generelt er større. Selv her bør du dog bestille din billeje på forhånd, især i højsæsonen. Også på andre tider af året kan det anbefales at booke hjemmefra. Møder du blot op uden en reservation, vil du måske nok kunne få en bil, men til gengæld ikke have adgang til samme lave priser, som du finder i søgemaskinen her på Billeje.info.

Benyt for eksempel den aktuelle kampagne til at bestille billig billeje på Mallorca, kan du køre en tur ud det til det nordligste punkt på Mallorca, Cap de Formentor, hvor du finder en af øens mest spektakulære udsigter. Har du en lejebil, kan du køre derud på bare omkring 45 minutter fra den familievenlige badeby Alcudia. Tag også badetøjet med på denne tur og læg vejen forbi Cala Figuera Beach, en af øens nok mest idylliske strande. Det sidste stykke fra parkeringspladsen ned til stranden er ganske vist lidt uvejsomt og ikke for gangbesværede, men det krystalklare vand og de fredelige omgivelser er det hele værd!

Med billeje i Lissabon kan du besøge den berømte strand ved Nazaré. Foto: Mister No, CC BY 3.0

Lej en bil i Lissabon og tag på eventyr i Portugal

Lissabon, en af Europas mest charmerende hovedstæder, byder på et fantastisk mix af historiske seværdigheder og levende kultur. Sammen med det milde, solrige klima gør det med rette byen til et af de mest populære rejsemål i landet. Dertil kommer, at Lissabon er et ideelt udgangspunkt for at tage på en bilferie i Portugal, hvis du lejer en bil.

Inden for komfortabel køreafstand af Lissabon finder du blandt andet UNESCO-byen Sintra og de elegante kystbyer Estoril og Cascais. Billeje i Lissabon gør det således lettere at kombinere storbyens attraktioner med spændende udflugter. En lejebil kommer dog for alvor til sin ret, når du har appetit på eventyr endnu længere væk fra den portugisiske hovedstad.

Du kan for eksempel køre end tur til tempelridderbyen Tomar omkring 110 kilometer mod nord for Lissabon at opleve et af landets vigtigste monumenter, klosterborgen Convento de Cristo. På omtrent samme tid kan du eventuelt også køre fra Lissabon op til Nazaré på den endnu lidt oversete Costa da Prata (Sølvkysten). Den tidligere fiskerby er berømt blandt surfere i hele verden. Her er således sat flere verdensrekorder for surfing på de største bølger. Har du ikke selv mod eller evner til at prøve kræfter med bølgerne, er den brede sandstrand dog også i sig selv en attraktion, som det er værd at køre efter. På vejen dertil kan det varmt anbefales at lægge vejen forbi den utrolig pittoreske middelalderby Óbidos, der har en af Portugals mest kendte borge. Her afholdes der hvert år i juli et stemningsfuldt middelaldermarked.

Når du lejer en bil i Lissabon, har du altså en mangfoldighed af spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Du kan dog også overveje at benytte én-vejs-billeje (one-way), hvor du afleverer din lejebil et andet sted. Det giver dig flere muligheder for at tage på opdagelse i Portugal, hvad enten du vil køre nordpå for at opleve Porto og Douro-vinområdet eller tiltrækkes mere af de fantastiske langs Algarvekysten i syd.

Finder du vej helt til det nordlige Portugal, kan du her kører på det, som AVIS Biludlejning i 2015 kårede til Verdens bedste vej: N-222 langs Douro-floden. Foto: pedrik, CC BY 2.0

Bestil din lejebil til sommerferien nu

Kampagnen med ekstra rabat på billeje løber over en hel uge, men vil du sikre dig et godt tilbud på en lejebil til sommerens ferie, bør du bestille så hurtigt som muligt, når der åbnes op for kampagnen den 7. juli. Særligt i den populære skoleferieperiode er det nemlig ikke usædvanligt, at der selv på destinationer med mange store biludlejningsfirmaer er rift om de billigste lejebiler. Efter sidste sommers rekordvarme sommer herhjemme er det desuden ikke usandsynligt, at mange i år har udskudt ferieplanlægningen ekstra længe, så der derfor vil være ekstra meget efterspørgsel på kampagens lejebiler med ekstra rabat. Vi anbefaler derfor, at du booker din billeje til sommerferien lige så snart, du har fastlagt dine rejsedatoer.

Når du kender datoerne for din ferie, vil det ikke tage dig mange minutter at finde og reservere din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor tilbudsrabatten er indregnet. Du skal blot angive, hvor og hvornår du vil afhente din lejebil. Så går søgemaskinen straks i gang med at lede efter de billigste priser fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer. Det gælder både store firmaer som Avis, Europcar, Hertz og Sixt, men også ofte en række mindre, lokale udlejere på netop din destination.

I søgeresultatet vil du se de aktuelt billigste priser, som søgemaskinen kan finde, og kampagnerabatten er allerede trukket fra. Oversigten inkluderer lejebiler fra alle størrelsesklasser og udlejere. Er du kun interesseret i køretøjer fra en bestemt størrelsesklasse, eller foretrækker du at leje din bil fra bestemte firmaer? Så kan du med fordel benytte filterfunktionen til at indkredse din søgning yderligere. Dernæst tager det blot nogle få klik for at bekræfte din bestilling. Så kan du se frem til en oplevelsesrig sommerferie med billig billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *