, Risikerer jeg ekstra gebyrer ved billeje?

Mange billeje-kunder er bekymret for, at der bliver lagt uventede gebyrer til prisen på deres lejebil. Når du bestiller billeje ved hjælp af søgemaskinen øverst her på siden, er der ingen skjulte gebyrer. Herunder kan du se eksempler på tilvalg og udstyr, du dog normalt skal betale ekstra for.

Ekstraudstyr koster ekstra

Når du reserverer billeje gennem CarTrawler, som står bag søgemaskinen her på Billeje.info, er prisen altid en total pris inkl. alle lovpligtige skatter og afgifter. Ligeledes indgår lovpligtige forsikringer.

Har du behov for at supplere lejebilen med ekstraudstyr eller tilvalg, som for eksempel en autostol, GPS, snekæder, tagboks eller en ekstra chauffør, kan du bestille dette med det samme. Ekstraudstyr betales dog normalt først ved skranken hos biludlejeren i forbindelse med afhentning og fremgår derfor normalt ikke af den samlede pris her på siden.

Uventede udgifter

Der kan opstå situationer i forbindelse med din billeje, som du skal være opmærksom på, kan resultere i ekstra udgifter.

Det kan for eksempel være, hvis du modtager en fartbøde i udlandet. Så vil politiet kontakte biludlejningsfirmaet for at få dine kontaktdetaljer. Da vil biludlejeren som regel opkræve et gebyr af dig for at overbringe den dårlig nyhed.

Fartbøde i lejebil? Det sker der.

Hvis du ikke overholder udlejerens brændstofregler i forbindelse med aflevering af bilen, kan du modtage en opkrævning for at biludlejningsfirmaet for eksempel har måtte tanke bilen op for dig. Tjek derfor dine lejebetingelser grundigt for at se, om bilen skal afleveres med fuld eller tom tank.

Læs om mere om benzin- og brændstofregler ved billeje

Er der noget, du er i tvivl om i forbindelse med bestilling af billeje? Så tjek vores FAQ med svar på de oftest stillede sprøgsmål om billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *