Lej en bil i Flensborg til kør-selv ferien sydpå. Foto: János Balázs

Det er ikke kun ved en ferie på et fjernt rejsemål, at billeje er et mere oplagt valg end at bruge egen bil. Mange af de mange danske billister på kør-selv ferie, som denne sommer strander på den tyske Autobahn, kunne med fordel have valgt billeje.

Tysk autohjælp træt af uforberedte turister

Tyskland er det mest populære rejsemål for kør-selv ferier, hvor både nære rejsemål lige syd for grænsen og helt nede i den sydligste del af landet tiltrækker tusindvis af danske familier. Men især hvis du planlægger en lang tur, bør du tjekke at bilen er helt i topform.

Bilmagasinet kan således berette, at den tyske autohjælp hvert år må assistere danske billister, hvis biler ikke har kunne klare strabadserne på en lang bilferie. Det er blandt andet problemer med dækkene, som sætter en kæp i hjulet for mange. Hastigheden er ofte betydeligt højere på den tyske Autobahn og kører man et langt stræk i sommervarmen, må lidt for gamle dæk ofte give fortabt. Selvom de ikke mangler mønster, kan gummiet således med tiden være blevet svagt. Dertil kommer ifølge Bilmagasinet motorstop og problemer med elektronikken.

Billigere at leje en bil i Flensborg

Er kør-selv ferien din og familiens favorit-ferieform? Billeje en mulighed for at gøre det billigere og færre bekymringer om bilnedbrud. Som tidligere beskrevet i blog-indlægget Bilferien slider på din bil – benyt billig billeje i stedet, er det nemt og fordelagtigt at tage på ferie i en lejebil fremfor egen bil.

Du kan udnytte, at der lige på den anden side af grænsen i Flensborg findes billeje til ekstra lave priser. Dette vil mange danske ferierejsende benytte i år. Her kan du blot parkere din egen bil hos et af de mange udlejningsselskaber og derefter fortsætte rejsen i en moderne, billig udlejningsbil. Det er både langt billigere end de fleste tror, og desuden sparer du din egen bil for slid og værditab.

Find mere information om at leje en bil i Flensborg

Hvad enten du vil benytte tricket med at skifte til en billig lejebil syd for grænsen eller har brug for at leje en bil til ferien i Sydeuropa, kan du gøre det i søgemaskinen her på siden. Særligt i den populære sommerferietid, kan der være rift om de billigste biltyper, og derfor bør du booke i så god tid som muligt.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *