Billige ferieboliger og billeje

Skal du bruge en billig feriebolig til din bilferie eller bilrundrejse så kan du på de følgende sider læse vores guide om billige ferieboliger og billeje på de meste populærer destinationer i Europa og resten af verden.

 

SØG OG SAMMENLIGN PRISER PÅ BILLIGE  FERIEBOLIGER

 

Vælg den rigtige feriebolig

Selvom vi på billeje.info har fokus på udlejning af biler, har vi igennem mange år besøgt utallige ferieboliger på vores rejser og du kan i vores guide om ferieboliger læse om vores erfaringer og tips. Skal du på bilferie og måske en bilrundrejse og dermed bo i forskellige ferieboliger på din rejse betyder det ikke altid så meget at der er mange faciliteter, men derimod at ferieboligen ligger centralt, byder på et godt køkken, har pool så du kan få en dukkert efter en lang dag i din lejebil, ja og så naturligvis at der er gode parkeringsforhold til bilen.

Skal du holde ferie på det samme sted betyder faciliteter derimod mere i de fleste tilfælde, og det er normalt også vigtig at ferieboligen har en god størrelse og indeholder køkkenudstyr etc. Der findes mange typer af ferieboliger og ferielejligheder, enten kan du vælge en feriebolig på et stort resort eller en feriebolig på en lille hyggelig vingård, for blot at nævne to eksempler. Har du sel boet i en feribolig som du vil anbefale andre så skriv om dette på vores blog om billeje, så kan andre brugere få glæde af dine erfaringer.

Feriemål

Her på Billeje.info kan du finde beskrivelser af destinationer over hele verden i vores guide om billig billeje. Skal du på ferie i bil og bo i ferielejlighed har vi på de følgende sider skrevet om de mest populærer feriemål hvor danskere rejser på bilferie og bor i feriebolig.

Italien

Feriebolig i Italien er en populær ferieform, og her på Billeje.info kan du læse mere om ferieboliger på udvalgte destinationer i Italien. Du finder bla. beskrivelser af ferieboliger i Toscana, på Sicilien og i Umbrien. Husk at bestille en billig bil i Italien sammen med din feriebolig.

Ferieboliger i Italien 

Billig billeje

bestil billig billeje i søgemaskinen på Billeje.info Du kan se priser på billeje og ledige lejebiler fra alle billeje-selskaber i databasen. Når du lejer bil igennem CarTarwler på Billeje.info eller i en af de andre søgemaskiner er billejen altid inkl. frie antal kilometer og lovpligtige forsikringer. Du kan læse meget mere om billig billeje i vores guide ved at klikke på nedenstående link.

Bestil billig billeje

Find den billigste lejebil i Ferieboliger Find Billeje her -- data-src=