Billig feriebolig og billeje i Italien

Velkommen til vores guide om billig billeje og feriebolig i Italien. På Billeje.info er vi specialister i billig billeje, og ferieboliger til din bilferie i Italien. Læs mere om hvordan du finder billig billeje og ferieboliger i nedenstående beskrivelse.

Billeje

Søger du billig billeje i Italien kan du på Billeje.info sammenligne priser fra mere en 500 biludlejningsselskaber i Italien. Søgemaskinen finder billeje priser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i landet. Billeje i Italien er inkl. Ubegrænset antal kilometer så du sikke skal betale ekstra og alle lovpligtige forsikringer. Skal du på en bilrundrejse til Italien og flyve ud og hjem fra to forskellige lufthavn er det intet problem, blot husk at indtaste dette i søgemaskinen når du bestiller din lejebil. Skulle du fortryde din billeje, så kan du i langt de fleste tilfælde ombooke eller afbestille din billeje i Italien uden gebyr. Læs mere om betingelser og de forskellige lejebiler i søgemaskinen eller i vores FAQ om billeje.

Bestil billig billeje i Italien

Lejebiler

Du finder et stort udvalg af lejebiler i Italien lige fra de billigste typer som f.eks en kategori A til dyre biler i gruppe D. Lej f.eks en billig Fait Panda eller VW Polo som begge er økonomiske biler og velegnet hvis du ikke skal kører så meget rundt i Italien. Vil du bestille en stor lejebil kan du f.eks vælge en BMW 5 eller måske en sportsvogn. Husk under alle omstændigheder at bestille en biltype som har god plads til bagagen, og antallet af personer, og vær opmærksom på at der mange steder i Italien køres i bjerge hvorfor det er en fordel at have en god motor. Læs mere om Fiat, WV BMW og andre typer af lejebiler i vores guide om bilmærker.

Lufthavne

I vores guide om billeje i Italien kan du læse mere om alle lufthavne i landet. Bladt de italienske lufthavne som de fleste danskere flyver til når de skal på ferie i Italien er Rom, Milano, Venedig, Pisa lufthavn i Toscana, Catania på Sicilien, og Bologna lufthavn der ligger mellem Toscana og Veneto. Bestiller du billeje i en lufthavn så er der ikke lufthavns gebyr og du kan sagtens afhente og aflever din lejebil i to forskellige lufthavne.

Fly eller kør selv

Italien ligger i en afstand fra Danmark som gør at mange vælger en kør selv ferie, men specielt efter der de senest år er kommet flere og flere lavpris flyruter til Italien fra Danmark er der mange som vælger at springe den lange køretur igennem Tyskland og Østrig over.

Kør selv ferie

Vælger du en kør selv ferie til Italien kan du overveje om du skal kører i din egen bil eller måske leje en billig bil i Nordtyskland. Fra Danmark til Italien er der ca. 12 timers kørsel, vel og mærke til Norditalien, skal du på kør selv ferie til rejsemål som Toscana, Amalfikysten eller Sicilien, ja så er det en noget længere tur i bil. Mange har fundet ud af ”fidusen” om at køre selv til Flensborg og sætte sin egen bil her og fortsætte turen i en billig lejebil fra de mange biludlejningsselskaber i Flensborg.

Fly

At nævne alle muligheder for fly til Italien her vil være umuligt, men i fly søgemaskinen kan du sammenligne priser på billige flybilletter til Italien og resten af verden. Blandt de flyselskaber som har direkte ruter til Italien fra Danmark og primært fra København og Billund lufthavn er SAS, EasyJet, Ryanair og Norwegian. Foruden rutefly er der også en del charterfly til Italien bla. fra Star tour. Ligesom med billeje, kan du også vælge at købe flybilletter enkeltvej og flyve ud og hjem fra to forskellige lufthavne i Italien. Blandt de mest populærer fly ruter fra Danmark er Rom, Milano, Pisa, Sicilien, Venedig og napoli.

Bilferie i Italien

Inspiration til en bilferie i Italien

Feriebolig

Toscana

Sicilien

Sardinien

Amalfikysten

Information om Italien

Information om Italien i vores billeje guide

Find den billigste lejebil i Feriebolig i Italien Find Billeje her -- data-src=