, Ferrari Land – prøv Europas vildeste rutsjebane i SpanienFoto: Ferrari Land.

Er du til fart og sug i maven, bør du rejse til Spanien. En times kørsel syd for Barcelona kan du nu få styret din lyst i Ferrari Land, som har blandt andet har Europas højeste og hurtigste rutsjebane.

0 til 180 km/t på 5 sekunder

Hovedattraktionen i den nye forlystelsespark, som åbnede op til påske, er Red Force. Her oplever du accelerationen til 180 km/t på 5 sekunder, før du bliver sendt til vejrs i 112 meters højde inden du ræser tilbage mod jorden. Ifølge Ferrari Land er accelerationen hurtigere end selv den man oplever i en ægte Formel 1 bil, ligesom G-kræfterne når du sendes opad med 4,5 overstiger det, som racerkørerne oplever.

“Attraktionerne vil give besøgende chancen for på egen krop at opleve noget af følelsen af at køre en Formel 1 racerbil. Det er en park for alle aldre, selv familiens yngste kan udforske den legendariske Ferrari ånd,” siger Marc Gené, testkører for Ferrari.

En Ferrari-totaloplevelse

Udover Red Force rummer Ferrari’s nye forlystelsespark blandt andet en racerbane, bilsimulatorer og fritfald-tårne, kort sagt masser af sjov til alle med lyst til et adrenalinkick. Dertil kommer forskellige kopier af berømte steder fra Ferrari’s hjemland såsom Roms Collosseum, La Scala i Milano og Piazza San Marco i Venedig.

Ferrari Land ligger i tilknytning til PortAventura World, så der venter mange timers sjov for hele familien, hvis I vælger at tage på en dagstur hertil.

Læs mere om Ferrari Land på den officielle hjemmeside her

Bestil billeje i Spanien

Hvad enten du vil besøge forlystelsesparker, historiske seværdigheder, strande eller naturreservater i løbet af din ferie i Spanien, er det nemmeste som regel at leje en bil. Det giver dig og familien friheden til at følge jeres helt eget tempo uden at skulle holde øje med klokken for at nå den sidste bus.

I søgemaskinen her på siden kan du hurtigt finde de billigste priser på billeje i Spanien fra en lang række biludlejningsfirmaer som Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt. Indtast blot hvor og hvornår, du ønsker at leje en bil. Så får du en oversigt over de aktuelt bedste tilbud og kan let finde den bedste pris på den type bil, du har brug for.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *