Fly. Find billig billeje på Billeje.infoSøgemaskiner er en nem, pålidelig og ikke mindst hurtig måde at finde billige fly og lejebiler på. Foto: Emilian Robert Vicol

I en ny stor test af 13 rejsesøgemaskiner viser forbrugermagasinet Tænk, at er du på jagt efter den billigste flybillet, gør det ikke den store forskel, hvilken rejsesøgemaskinen du benytter.

Ifølge Tænk’s undersøgelse svinger priserne på flyrejser inden for Europa således typisk med under 50 kr. for samme destination, mens det kan være lidt mere for rejser til oversøiske destinationer.

Brugervenlighed afgørende

Der er dog ikke kun lutter ros til flyrejsesøgemaskinerne i testen. Der er således flere af de testede, hvor brugeroplevelsen halter på grund af manglende funktioner og uoverskuelige eller manglende søgeresultater. Det lykkedes for eksempel ikke Tænk at indhente priser på flyrejser, som inkluderede gebyrer for bagage eller betaling med kreditkort. Den administrerende direktør, Ole Stouby, for Travelmarket-søgemaskinen har dog efterfølgende påpeget, at denne funktion faktisk er tilstede hos dem.

Netop Travelmarket.dk får sammen med Momondo de højeste bedømmelser i testen på henholdsvis 69 % og 74 %, som er tildelt udfra kategorierne ‘Fundne priser og afgange’, ‘priskalender’ og ‘søgemuligheder’. Det er særligt de to søgemaskinernes overskuelighed og brug af en priskalender, som skiller dem ud fra testens øvrige deltagere. Bundproppen udgøres af Rejsepriser.dk, som kun får 38 % i Tænk’s samlede bedømmelse.

Find billig billeje i søgemaskinen

Næste gang du skal ud og rejse, kan du altså trygt regne med at søgemaskinerne finder den bedste pris på flybilletten til dig. Har du samtidig brug for en lejebil til din rejse, er det ligeledes i søgemaskinen her på Billeje.info, du finder de billigste priser på billeje. I samarbejde med CarTrawler, sammenligner vores billeje-søgemaskine priser på billeje fra både store og små biludlejningsfirmaer på din destination. Priserne på billeje du ser i søgeresultatet, er altid uden skjulte gebyr og inkl. ubegrænset antal kilometer samt lovpligtige forsikringer. Vi anbefaler, at du ligeså snart du kender dit rejsemål, benytter søgemaskinen for at få et overblik over ledige lejebiler og priserne på billeje i den ønskede periode. Generelt får du de bedste priser på billeje ved at bestille i god tid hjemmefra.

Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *