Biludlejning med Hertz

Hertz Biludlejning har indgået et nyt samarbejde med TomTom, som producere GPS-navigationssystemer til biler, der vil gøre det nemt for selskabets kunder at finde rundt i Europa med deres lejebil.

Som et resultat af det nye partnerskab introduceres en ny gerneration af navigationssystemet, Hertz NeverLost, i Hertz‘ lejebiler i Europa i de kommende måneder.

Mere end 3.500 GPS-enheder bliver således installeret i løbet af de næste par år, og kommer billeje-kunder til gode i mere end 700 større lufthavne i følgende europæiske lande: Danmark, Østrig, Belgien, Tjekkiet, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Norge, Portugal, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweitz og Storbritannien.

Biludlejning med Hertz

Hertz biludlejning installerer mere GPS i mere end 3.500 biler rundt omkring i Europa. Foto: mroach

 

“Partnerskabet med TomTom omkring vores næste udgave af NeverLost betyder at vi er i stand til at tilbyde vores kunder live-trafikinformation, opdaterede kort og vejrudsigter, så ligegyldigt hvor de skal hen, vil de ankomme hurtigt og uden stress,” fortæller Michel Taride fra Hertz.

Hertz lover at systemet vil være let at bruge for alle nationaliteter, da det kan indstilles til 45 forskellige sprog, og har en stor database med forudindstillede populære destinationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *