Ford Transit og Transit CustomFord Transit og Transit Custom. Foto: Ford Motor Company, Creative Commons.

Ford Transit er en yderst populær varebil hos alverdens virksomheder. Med et salg på 400.000 biler fra firmaets Transit-serie sidste år, kan Ford i hvert fald prale af at producere verdens mest solgte varebil. Den populære varevogn findes også ofte i udvalget hos biludlejningsfirmaerne, hvor den blandt andet udlejes som flyttebil.

Transit – en alsidig familie

Ford Transit er ikke nogen ny spiller på markedet for varevogne. Modellen har således en 50 år lang tradition i Europa, hvor Fords markedsandel for varevogne i løbet af de sidste godt to år er vokset fra 10,8 procent til 12,9 procent. Det gør Ford til det førende varevognsmærke i Europa – ikke mindst takket være den nye og udvidede Transit-familie.

Transit-familien er omfangsrig med modellerne: Transit, Transit Custom, Transit Connect og Transit Courier, som kan dække næsten ethvert transportbehov. Ifølge vicepræsident for Global Product Development hos Ford, Raj Nair er det en af forklaringerne på familiens succes.

I Danmark er det ifølge Ford især den store Transit og Transit Custom, der er populære. Du kan læse mere om de nye udgaver på den bilproducentens egen hjemmeside her

Leje af Ford Transit og andre varevogne

Hvorfor bør du overveje at leje en varevogn, næste gang du skal flytte? Det er der flere gode grunde til:

  • Først og fremmest er det billigere end du tror. Tjek selv priserne her i søgemaskinen her på siden.
  • Du sparer tid og benzin. Da du kan fragte mere ad gangen, slipper du for at køre flere gange i egen personbil
  • Du slider ikke på din egen bil
  • Du skal ikke leje en stor trailer

De fleste større biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar har et bredt udvalg af varevogne i deres sortiment ligefra store modeller med lift og plads til større transportopgaver – som for eksempel en flytning mellem landsdelene. Dertil kommer de mindre varebiler med plads til 1 og 3 m3 er nemme at køre.

Find den billigste varevogn

Står du og har brug for en varevogn til en flytning eller en anden større transportopgave? Så brug søgemaskinen fra CarTrawler, som er indlejret her på siden, til hurtigt at finde og bestille den billigste varevogn.

Søgemaskinen indhenter de aktuelt bedste tilbud fra en lang række store og små udlejere, så du slipper for selv at skulle indhente priser fra hver enkelt. I stedet kan du i søgemaskinens prisoversigt nemt finde den laveste pris på netop den størrelse bil, du søger. Brug eventuelt filterfunktionen til kun at få vist ‘Varevogn’ i oversigten. Udover Ford Transit tilbyder biludlejningsfirmaerne i Danmark blandt andet Renault Trafic og Mercedes Sprinter.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *