Glamping telt. Foto: Nordisk. Dansk teltfabrikant.

Drømmer du om at kombinere hotelværelsets komfort med teltets tætte kontakt med naturen? Så skal du måske prøve glamping, en luksuriøs og behagelig form for camping.

Glamping – glamourøs camping

Herhjemme er begrebet “Glamping” stadig forholdsvis ukendt, men i udlandet har den nye form for camping fundet fodfæste mange steder. Selve ordet “Glamping” er sammensat af ordene glamourøs og camping, hvilket er en ganske rammende beskrivelse af denne stilfulde form for teltovernatning.

Når du tager på glamping, får du muligheden for at nyde nærheden til naturen med en komfortabel bolig, der imodsætning til et normalt telt ofte er udstyret med rigtige senge, strøm og i nogle tilfælde sågar eget køkken.

Rejser du i Sydeuropa, har du efterhånden mange steder chancen for at udleve drømmen om at sove under træerne eller ved strande og vågne hver morgen til fuglefløjt eller behagelige bølgeskvulp. Glamping tilbydes for eksempel mange steder i Italien og Frankrig.

En bilferie med billeje er en oplagt mulighed for at tage på glamping. Du har friheden til nemt at flytte dig fra sted til sted, men skal ikke bekymre dig om at fragte en klodset campingvogn med dig. I stedet ligger alt klart til dig og familien. Du skal blot pakke ud og nyde ferien i dit luksuriøse telt.

Bestil billeje til ferien

En ferie med billeje giver ikke kun en stor grad af fleksibilitet og frihed, men kan også spare dig for at bruge feriedage på turen frem og tilbage til rejsemålet.

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille den billigste billeje til din ferie. Søgemaskinen finder de aktuelt bedste tilbud på lejebiler i alle større lufthavne og byer i hele verden fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *