Et eksempel på den nye påmindelsesfunktion i Google Søgning.

Google startede sidst i 1990’erne som en simpel, men effektiv søgemaskinen til internettet. I dag tilbyder Google, som i mellemtiden er vokset til en af verdens største og mest kendte virksomheder, en lang række online ydelser. Du har måske allerede brugt deres korttjeneste Google Maps til at finde den optimale rute på en bilferie? Nu vil Google imidlertid gøre endnu mere for at hjælpe dig, som skal ud at rejse med billeje.

Glemmer du, så husker Google

I den seneste udgave af appen ‘Google Søgning’ til Android-smartphones, har Google tilføjet en funktion, som kan finde din billeje-reservation frem fra din kvittering i Gmail, når du blot siger “Hvornår er min billeje reservation”. I den korte annoncering af funktionen fortæller Google dog ikke hvorvidt den nye app-funktion fungere for brugere i hele verden eller blot i USA.

Muligheden for nemt at finde detaljerne frem for din kommende billeje, er ikke det eneste Google gerne vil hjælpe dig med. Google kan således allerede minde dig om blandt andet reservationer af hoteller, restauranter og sporing af forsendelser.

Du kan hente Google Søgning til Android i den officielle Google Play Store

Find nemt billeje online

Har du brug for en lejebil, behøver du dog ikke være Google-bruger for at finde den billigste billeje. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt finde det bedste tilbud på billeje blandt hundredevis af biludlejningsselskaber i hele verden.

Du skal blot vælge hvor og hvornår, så giver søgemaskinen dig en oversigt over de aktuelt billigste priser på biludlejning. Når du bestiller en lejebil i søgemaskinen her på siden er det altid en total pris inkl. alle lovpligtige skatter og afgifter.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *