Julelysene er allerede ved at blive tændt rundt om i de danske byer, og snart går starten til det årlige gaveræs. Skal du ikke holde jul hjemme, er det også ved at være tid til at få booket en lejebil. Uanset om du skal fejre julen i Danmark eller udlandet, kan der nemlig være mange penge at spare på billeje ved at bestille i god tid.

Et pristjek viser, at du ved at bestille nu kan leje en bil for under 100 kr. om dagen på flere populære rejsemål i Sydeuropa.

Jul uden stress med billeje

Er du en af de mange danskere, som skal rejse mellem landsdelene i forbindelse med julen? Så lej en bil og slip for bekymringer om forsinkelser i den offentlige transport og rejs i dit eget tempo uden at skulle gnubbe albuer med alle de andre i stopfyldte tog og busser.

Med billeje er det lettere at bevare den gode julestemning. Er I flere, som rejser sammen, behøver en lejebil ikke være et dyrere valg. Mange af os vil desuden gerne give lidt mere for lejebilens ekstra komfort og for at kunne rejse helt til døren uden at skulle skifte undervejs. Især hvis du skal medbringe både tasker og julegaver, er det en befrielse blot at kunne læsse dem i bagagerummet i stedet for at bøvle med at finde plads til dem på en bagagehylde.

Vælger du at leje en bil, kan du efter en juleaften i familiens eller venners selskab, blot sætte dig ud i bilen og være hurtigt hjemme. Så slipper du for at runde en hyggelige aften af med at skulle slæbe afsted med trætte børn og gaver på jagt efter den næste bus eller tog.

Nemt at sammenligne priser på lejebiler i julen

Selvom det er sjældent, at alle biludlejningsfirmaerne melder helt udsolgt i julen, er det alligevel en god ide at være ude i god tid med din bestilling. Der har således nogle år været eksempler på, at desperate kunder har måtte tage til takke med at leje en flyttebil for at komme hjem til jul. Især hvis du ønsker at leje en bestemt størrelse bil, er det derfor vigtigt at have en reservation. Ligesom det gælder i forbindelse årets andre højtider og ferieperioder, er der som regel rift om de billigste lejebiler i juleferien. Det gælder både herhjemme og på mange populære rejsemål i udlandet.

I søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, kan du nemt sammenligne aktuelle priser biludlejningsfirmaer i hele verden. Det gælder både store, multinationale firmaer som Avis, Europcar, Sixt og Hertz, men også mindre, lokale udlejere.

Er du en af de mange udlandsdanskere, som vender “hjem” for at fejre julen i Danmark? Så husk at du som dansk statsborger med bopæl i udlandet kan nyde godt af særlige fordelagtige priser, når du lejer en bil i Danmark. Du kan finde og bestille ’tax free’ billeje i alle de danske lufthavne her på Billeje.info.

>> Læs mere om billig billeje for udlandsdanskere her

Juleferie med sol og varme? Det koster en lejebil

Har du valgt at holde jul under mere sydlige himmelstrøg, er det også nu du skal bestille billeje for at være sikker på at kunne få den ønskede biltype. Ved hjælp af søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, har jeg lavet et hurtigt billeje-pristjek på nogle af de traditionelt mest populære rejsemål i julen:

  • Malaga Lufthavn (Spanien)
  • Mallorca Lufthavn (Spanien)
  • Gran Canaria Lufthavn (Spanien)
  • Faro Lufthavn (Portugal)
  • Miami Lufthavn (USA)

Der er søgt efter den billigste bilklasse og i perioden 24. til 28. december med afhentning kl. 10 og aflevering kl. 16. Priserne hos CarTrawler er alle inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Priserne er fundet den 14. november, og bruger du søgemaskinen på et andet tidspunkt kan priserne være lavere eller højere, da CarTrawler altid giver dig de aktuelle priser på billeje.

Pristjekket viser, at du i Mallorca Lufthavn (Palma) kan leje en bil fra Mini-klassen i julen i 5 dage fra kun kr. 313! Med en lejebil er Palma et ideelt udgangspunkt for en ferie på Mallorca. Havet er måske lidt for køligt til at bade, men med en lejebil kan du udforske øens mange andre attraktioner. Vinteren er perfekt til en mere aktiv ferie end sommerheden tillader. Der er desuden fuld gang i øens kulturliv i vintermånederne med byfester og markeder.

Går din julerejse i stedet til det spanske fastland, har du også gode muligheder for at finde en billig lejebil. I skrivende stund skal du således blot betale kr. 521 for den billigste lejebil (5 dag) i Malaga Lufthavn. Endnu billigere er det i nabolandet Portugal, hvor du i Faro Lufthavn kun skal betale kr. 335. På Gran Canaria, et af julens mest populære rejsemål, er den laveste pris på billeje i 5 dage netop nu kr. 1.002. Planlægger du at krydse over Atlanten for at fejre julen i solskinsstaten Florida, skal du ifølge pristjekket af med kr. 1.636 for en lejebil i Kompakt-klassen.

Der er altså gode muligheder for at finde billig billeje til julen, hvis du bestiller nu. Mange af stederne vil priserne næsten med garanti stige de kommende uger, og de mest populære biltyper vil være svære at få fat i, desto nærmere vi kommer julen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *