Hertz billeje

Hertz, et af verdens største og ældste biludlejningsselskaber, har ved Travel Weekly’s niende uddeling af Læsernes Pris vundet i de prestigefyldte kategorier ‘Bedste indenlandske’ og ‘Bedste internationale biludlejningsselskab’.

Det er henholdsvis niende og ottende gang, at Hertz vinder disse priser. Priserne er dog blot 2 af 25 priser Hertz har vundet i 2011 i forskellige kåringer.

“Det er en ære for Hertz at afslutte 2011 med priser tildelt af vores rejsepartnere og forretningsrejsende,” siger bestyrelsesmedlem hos Hertz, Mark P. Frissora. “At vinde 25 priser i 2011 er en præstation vi er stolte af. Disse priser er en vidnesbyrd om vores stærke fokus på at yde uovertruffen kundeservice, såvel som de nyskabende kundeprogrammer vi har lanceret fornyelig.”

Travel Weekly’s priser, som uddeles årligt, er læsernes vurdering af en række selskaber i rejsebranchen, hvor vinderne anses for at leveret det bedste produkt og den bedste service i det forgangne år.

Hertz billeje

Billeje firmaet Hertz har vundet flere prestigefulde priser. Foto: H Sanchez

 

Bestil billeje med Hertz

Der er efterhånden et væld af “prisuddelinger” inden for rejsebranchen, som i nogen grad udvander prisernes betydning som pejlemærker for kunderne. Men ikke desto mindre er Hertz et af verdens mest anerkendte biludljningsselskaber, som sidste år lancerede flere nye initiativer inden for blandt andet bonusprogrammer og brændstofbesparende lejebiler. Foretrækker du at benytte billeje fra de store kendte biludlejningsselskaber? Så benyt søgemaskinen her på siden, som finder og sammenligner priser på billeje fra alle de store (og små) biludlejningsselskaber i hele verden. Du får ofte den bedste pris på billeje ved at booke hjemmefra. Desuden er du så sikker på, at der står en lejebil klar til dig, når du ankommer til din destination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *