Billeje med Hertz/Just GoOplev Storbritanien med billeje fra Hertz/Just Go. Foto: thedailyenglishshow

Hertz Biludlejning har indgået et nyt samarbejde med en af de største autocamper-udlejere i Storbritannien, Just Go, som betyder, at Hertz’ kunder nu kan udforske De Britiske Øer med den ekstra frihed en autocamper giver.

“Hertz/Just Go autocampere giver rejsende muligheden for at besøge og parkere tæt ved stederne de ønsker at se, uden at gå kompromis med komforten,” siger Michel Taride, præsident for Hertz International.

Med plads til op til syv personer, kan billeje-kunderne vælge mellem fem forskellige autocamper-modeller i Storbritannien. I alle vognene finder man dagligdags fornødenheder såsom køkkenredskaber, en mikroovn og en vandtank på op til 100 liter.

Ifølge pressemeddelelsen fra Hertz Biludlejning starter priserne for leje af autocamperne i Storbirtannien ved 50 pund per dag (ca. 450 kr). For den pris får du autocampere, som byder på ekstraudstyr man ikke finder i almindelige lejebiler som for eksempel 15″ fladskærme, en Xbox og aircondition.

Bestil billeje i Storbritannien online

Skal du besøge England eller en af de andre nationer, som udgør Storbritannien, er billeje, i almindelig lejebil eller autocamper, den perfekte måde at besøge de mange attraktioner og seværdigheder på. Benyt billeje-søgemaskinen her på hjemmesiden til at finde de bedste priser på billeje og til at finde lige præcis den model, som passer til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *