Billeje Queenstown lufthavnBestil billeje i Queenstown lufthavn og oplev New Zealand på egen hånd. Foto: PhillipC

Hertz Biludlejning har netop åbnet et nyt stort servicecenter i Queenstown Lufthavn på New Zealands smukke Sydø. Åbningen af det nye center for biludlejning i New Zealand kommer i kølvandet på en kraftig vækst i passagertrafik i Queenstown lufthavn.

Det nye servicecenter giver med en firedobling i antallet af parkeringspladser Hertz bedre mulighed for at tilbyde rejsende billig billeje i Queenstown.

“Åbningen af dette store servicecenter er en anerkendelse af det enorme potentiale Queenstown har for rejsearrangører såsom Hertz”, siger Scott Paterson fra Queenstown lufthavn.

Hertz har timet åbningen af det nye center med starten af den New Zealandske skisæson 2012.

Queenstown er således både sommer og vinter et yndet rejsemål for både lokale og internationale turister med appetit på sports- og naturoplevelser i alle afskygninger. Her kan man midt i New Zelands storslået natur give sig i kast med skiløb, jetski, whitewater rafting, bungy jumping, mountainbiking, skateboarding, vandring og fluefiskeri.

Bestil billeje i New Zealand

New Zeland, som er verdensberømt for sin spektakulære natur og imødekommende befolkning, har desuden et godt netværk af campingpladser, hotellet og moteller, som gør det oplagt at udforske New Zealand med billig billeje.
Benyt billeje-søgemaskinen her på siden, som sammenligner priser fra alle biludlejningsfirmaerne på New Zealand og gør det let for dig at finde den lejebil, som passer præcis til dine ønsker og behov, naturligvis til den lavest pris.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *