Landskab. Leje billig bil i New Zealand med billeje.info

Den newzealandske turistindustri har ved indvielsen af den nye ‘New Zealand Travel Industry Awards’ tildelt Hertz Biuludlejning prisen som det ‘Bedste biludlejningsfirma i New Zeland’. Prisen tildeles udfra en bedømmelse i ni forskellige kriterier, som bland andet inkluderer kundeservice og innovation. Hertz Biludlejning vinder prisen foran fire andre finalister.

Landskab. Leje billig bil i New Zealand med billeje.info

Oplev New Zealands fantastiske landskaber med billeje. Foto: lwtt93 (Flickr).

Manager for Hertz Biludlejning i New Zealand siger om prisen:

“Hertz er beæret og meget glade for anerkendelsen som det bedste biludlejningsfirma i New Zealand. Det er også spændende at være den første biludlejer, som bliver anerkendt i denne nye prestigefyldte udmærkelse. Denne pris vidner om det hårdtarbejdende og engagerede personale hos Hertz i New Zeland, ligesom den afspejler kvaliteten af det produkt vi tilbyder.”

Den nye ‘New Zealand Travel Industry Awards’ er stiftet for at anerkende og belønne kvalitet i alle sektorer af New Zealands turistsektor. Du kan læse mere om prisen på den officielle hjemmeside her

Bestil billig billeje i New Zealand

Har du brug for billig billeje i New Zealand? I søgemaskinen her på Billeje.info finder du billige lejebiler fra Hertz, Avis, Europcar og alle de andre store og små biludlejningsfirmaer i New Zeland. Vi indhenter priser på billeje, så du let kan sammenligne og finde den lejebil, som passer bedst til dine behov for billeje i New Zealand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *