Gatwick nordterminal. Foto: Martina Roell, Creative Commons.

Hertz kan nu som det eneste biludlejningsfirma i Gatwick Lufthavn betjene deres kunder i både nord- og sydterminalen.

Udlejningskontor i hotellobby

Lander du i den nordlige terminal, behøver du fremover ikke længere tager shuttlebussen til sydterminalen for at hente din Hertz-lejebil. I stedet kan du begive dig hen til det nye udlejningskontor, som Hertz har indrettet i lobbyen på Sofitel Hotel. Der er tydelig skiltning fra nordterminalen, som ligger i kort gåafstand.

Hertz vil fortsætte med at betjene sine kunder i sydterminalen fra det eksisterende udlejningskontor her. Udvidelsen til nordteminalen er ifølge biludlejningsfirmaet en del af en overordnet investering i det britiske marked.

Gatwick Lufthavn, som ligger syd for London, er Storbritanniens næststørste lufthavn. Nordterminalen benyttes blandt andet af easyJet.

Find billig billeje i Gatwick Lufthavn

Skal du på ferie i det sydlige England, er det oplagt at bestille billeje i Gatwick Lufthavn hjemmefra. Så er du godt rustet til at udforske landsdelens mange seværdigheder i dit eget tempo, og du kan naturligvis også nemt fortsætte videre nordpå uden at skulle bekymre dig om offentlig transport. Lufthavnen har således god forbindelse til hele det nationale motorvejsnetværk.

Udover Hertz finder du en bred vifte af de mest kendte biludlejere i lufthavnen som Avis, Europcar, Sixt og Alamo. Det kan derfor godt betale sig at sammenligne priser for at være sikker på at finde det bedste tilbud på din lejebil. Bruge søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at få et hurtigt overblik over de aktuelt billigste priser på billeje i lufthavnen. Er du på udkig efter en bestemt type køretøj, kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion.

Er det første kan du skal køre bil i England? Så læs vores artikel med færdselsregler i Storbritannien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *