Billige hoteller og ferieboliger

Skal du bestille billig hotel eller en feriebolig til din rejse, kan du her finde links til fem udvalgte hjemmesider, som har hver deres speciale. Jeg har samlet disse links, da det er sider, jeg ofte selv benytter, når jeg rejser og skal bruge et godt og billigt sted at bo. Mange brugere her på Billeje.info spørger ofte, om jeg kan anbefale nogle gode hotelsider, og det er min erfaring, at det bla. er blandt nedenstående, du finder det bedste udvalg og de billigste priser, men check selv ved at sammenligne priserne på nedenstående hjemmesider.

Jeg håber, du kan bruge nedenstående informationer til at finde et billigt hotel til din rejse.

De bedste hilsner, Lars

Hideaways – specialist i håndplukkede hoteller og ferieboliger

Hideaways er specialist i håndplukkede hoteller og ferieboliger i Sydeuropa til yderst fornuftige priser. Du kan bestille en pakkerejse inkl. flyrejse, ophold og lejebil, eller kun bestille opholdet, hvis du selv har købt din flybillet eller f.eks skal på kør-selv ferie til et rejsemål som Toscana. Du finder hoteller og ferieboliger hos Hideaways på rejsemål i lande som Grækenland, Italien, Malta, Spanien og Portugal m.v.

Klik her og søg priser på hoteller og ferieboliger hos Hideaways

Kender du ikke rejsebureauet Hideaways, så vil jeg anbefale, du kigger forbi, her finder du personlige beskrivelser af hoteller og ferieboliger og til meget konkurencedygtige priser!

Du kan også læse mere om Hideaways Rejser her på Billeje.info, læs f.eks om bilrundrejser med Hideaways

Escapeaway – billige pakkerejser med rutefly

Søger du et billigt hotel eller en feriebolig, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi Escapeaway, som er specialister i billige pakkerejser med rutefly. Du finder flere tusinde udvalgte ferieboliger og hoteller på spændende rejsemål. Jeg har selv flere gange bestilt en billig pakkerejse med Escapeaway og altid til priser jeg ikke kunne finde billigere andre steder. Specielt på rejsemål som Toscana, på Sicilien, ved Gardasøen og på Sardinien finder du et spændende udvalg af hoteller og ferieboliger.

Billige rejser med Escapeaway

Brug for en billig lejebil?

Hos billeje.info er vi specialister i billeje og ovenstående links til hotelsider er kun lavet som en service for dig som skal bruge et hotel eller feriebolig. Her på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler i alle byer og lufthavne i hele verden. alle priser priser på billeje er normalt inkl. fri kilometer og lovpligtige forikringer. Du kan læse meget mere om de forskellige rejsemål og destinationer her på siden, du finder også informationer om billejeselskaber, bilmærker og lejebiler samt meget mere.

Søg priser på billig billeje

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!