Hagl på bil. Lej bil med forsikring på Billeje.infoHusk forsikringen når du lejer bil i Italien. Foto: Graham Dean

Flere billister på Nordjyske Motorvej ved Haverslev blev i weekenden involveret i et uheld efter en lokal haglbyge overraskede dem. Efterårsvejret, hvor den første frost og sne viser sig overrasker næsten hvert år danske billister, og giver anledning til flere uheld. Derfor er det nu tid for at få vinterdæk på bilen, og ikke mindst være mere opmærksom på glatte veje.

Benytter du billeje i udlandet denne vinter, vil biludlejningsfirmaet sørge for at lejebilen er vinterklargjort, men hvad med forsikringen? Du bør altid selv tjekke om alle forsikringer (ansvar, kasko og tyveri) er med i billeje-prisen, og eventuelt hvor meget selvrisikoen er på.

Læs mere om forsikring af din lejebil

Selv sommervejret i Sydeuropa kan byde på overraskelser, som gør det værd at tegne en god forsikring på din lejebil. I Norditalien og specielt omkring Gardasøen er turister for eksempel flere gange blevet overrasket af kraftige tordenvejr med skybrud og kæmpehagl på størrelse med tennisbolde. Det går ofte hårdt udover bilerne, og uden en forsikring risikere man selv at hænge på regningen. Husk derfor at tegne en god forsikring, hvis du leje bil i Italien.

Bestil billeje med forsikring

For de meste er billeje-forsikring faktisk mindre kompliceret end folk tror, og som udgangspunkt kan man slet ikke få lov til at leje en bil med mindre de lovpligtige forsikringer er inkluderet. Skal du bruge en billig lejebil med forsikring, så brug søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du nemt finder priser på lejebiler i hele verden fra alle biludlejningsfirmaerne.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *