Danskere som holder bilferie anser GPSen for det vigtigste ekstraudstyr i lejebilen ifølge en ny undersøgelse fra Holiday Autos, et af verdens største biludlejningsselskaber. Aircondition i lejebilen dukker først op længere nede på listen. Se den fulde liste her, og få tips til at finde en billig lejebil med GPS.

Modsat danskerne som leje bil synes nordmænd og svenskere ifølge undersøgelsen at air condition er det vigtigste i bilen, men det betyder dog ikke nødvendigvis at danskerne hellere vil svede end at fare vild. Særligt når ferien holdes i det varme Sydeuropa, kan air condition i lejebilen eller egen bil da også være vigtig for familiens velbefindende.

“Årsagen til at air condition påskønnes mindre i Danmark kan bero på at mange danskere tager det for givet i en moderne bil mens GPS ses som et attraktivt og nødvendigt tilvalg”, siger Anna Madsen fra Holiday Autos.

Det vigtigste biludstyr følge danskerne

  • GPS – 40 %
  • Musikanlæg – 30 %
  • AC – 26 %
  • Kaffeholder – 4 %

Det er altså vigtigere for danskerne at komme frem til tiden i ferien end at høre musik undervejs, og tilsyneladende er det de færreste, som giver sig af med at drikke kaffe under kørslen.

Bestil billig billeje med ekstraudstyr til ferien

Vælger du at tage på sommerferie med billeje, bestemmer du selv hvilket ekstraudstyr din lejebil skal have. Stort set alle biludlejningsfirmaer tilbyder lejebiler med GPS og andet valgfrit ekstraudstyr som for eksempel barnesæder. Benyt billeje-søgemaskinen her på siden til at finde billig billeje på alle de populære feriedestinationer. I samarbejde med CarTrawler finder vi de bedste tilbud på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne, og gør det let for dig at finde den billigste lejebil med det ekstraudstyr du ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *