Aston Martin DB9. Foto: Tagishsimon, Creative Commons.

Traditionen tro er James Bond også i den kommende film, Spectre, udstyrret med luksuriøse sportsvogne. En af disse er en eksklusiv Aston Martin, som kun vil fremstilles i 10 eksemplar, der alle skal bruges under filmoptagelserne.

Eksklusiv Aston Martin

Partnerskabet mellem Aston Martin og James Bond strækker sig over mere end 50 år tilbage til Goldfinger fra 1964. Den nye, eksklusive Aston Martin, som har fået modelnummeret DB10, er sammen med en Jaguar C-X75 en af de mest fremtrædende biler i den kommende Bond-film. Du skal dog ikke gøre dig store forhåbninger om nogensinde at få chancen for selv at sætte dig bag rattet i en DB10.

Chef for Aston Martin, Andy Palmer, fortæller således, at der ikke er planer om at sætte modellen i produktion udover de 10 håndlavede eksemplarer, der skal bruges til filmoptagelserne. “Dette er den mest eksklusive DB nogensinde. Det drejer sig om 10 biler i alt – lad os håbe James Bond ikke smadrer dem alle!”

Selvom DB10-modellen ikke bliver sat i produktion, forventes det dog, at den afspejler Aston Martins nye design i en videreudvikling af DB9-modellen.

Herunder kan du se præsentationen af Bonds nye lejetøj.

Lej din egen luksusbil

Selvom du ikke kan få fingrene i den nyeste Bond-bil, er billeje dog en oplagt mulighed for at få en eksklusiv køreoplevelse i andre Aston Martin og Jaguar modeller. Mange biludlejningsselskaber tilbyder således et bredt udvalg af luksusbiler og sportsvogne, der kan lejes på dagsbasis.

Søger du en eksklusiv køreoplevelse, kan du med fordel indstille filteret i billeje-søgemaskinen til kun at vise biler fra luksus- og sport-kategorien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *