Europcar logo. Lej bil på Billeje.info

Karsten Ree har investeret noget af sin store formue i Østergaard Biler, som driver den danske afdeling af Europcar.

Fortsætter som hidtil

Købet, som blot er Karsten Ree’s seneste investering siden salget af Den Blå Avis til eBay, vil ifølge direktør Poul Henrik Tvede fra Europcar/Østergaard Biler ikke få betydning for billejekunderne.

“Vi har fået en ny ejer, men ellers får det ikke konsekvenser for selskabet. Jeg har været direktør i 22 år og fortsætter også på posten. Ledelsen vil være den samme, vi vil fortsat have hovedkontor i Aarhus og vores forretningsområder vil også være de allerede kendte,” siger Poul Henrik Tvede til Jyllands-Posten.

Forretning med overskud

Karsten Ree har haft ikke været lige heldig med alle sine investeringer siden salget af Den Blå Avis, men hvor Amagerbanken og luftfartsselskabet Cimber endte med at mindske formuen med adskillige hundrede millioner, er den danske del af Europcar Biludlejning en forretning med overskud.

Østergaard Biler kunne således i 2013 notere et rekordoverskud med 46 millioner kroner efter skat.

Europcar og Østergaard Biler indgik deres franchise-samarbejde i 1989, og er i dag et af Danmarks største biludlejningsselskaber med ca. 6.000 biler fordelt på mere end 40 afdelinger.

Bestil billigste billeje i Danmark

Har du brug for en billig lejebil i Danmark? I søgemaskinen øverst på denne side, kan du bestille billig billeje fra Europcar og de andre biludlejningsselskaber i Danmark.

Du behøver blot indtaste den ønskede lejeperiode, så finder søgemaskinen lynhurtigt det aktuelt bedste tilbud på billeje i Danmark.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *