Bilferier er populære om sommeren. Foto: Ford Morot Company, Creative Commons

Kør-selv ferien er danskernes foretrukne ferieform. Ifølge en ny undersøgelse vælger hver femte dansker at drage afsted med familien i bil. Men vidste du, at det ofte kan være billigere at benytte en lejebil fra Flensborg fremfor egen bil til en bilferie sydpå?

Bilferie er en nem ferieform

Konsulentvirksomheden Deolitte har lavet en stor undersøgelse af danskernes ferievaner, som viser, at 20 procent vælger at tage på kør-selv-ferie.

“Det er ganske enkelt og ligetil at smide familien ind i bilen. Bortset fra motorvejskøerne, tyske pomfritter og et par småskænderier undervejs, er det en ferieform, der næsten ikke kan går galt,” siger Peter Mølkjør partner og forbrugerekspert hos Deolitte til Finans.dk

Billeje billigere i sidste ende

Mange som denne sommer drager sydpå i egen bil glemmer dog, at det ikke blot er udgiften til brændstof som skal regnes med.

Tidligere analyser har vist, at den samlede regning, når slid og værditab på bilen medregnes, kan blive adskillige tusinde kroner dyrere.

Har din bil ikke fået et grundigt serviceeftersyn, er det desuden værd at overveje om ikke det er mere sikkert at benytte muligheden for at køre på ferie i en lejebil.

Gør derfor som mange andre danskere og sæt bilen i Flensborg og fortsæt bilferien i en moderne lejebil, der kan klare strabadserne på en lang varm tur sydpå.

Bilferie med billeje fra Flensborg billigere, når alt regnes med

Find den billigste billeje i Flensborg

Ønsker du at skåne din egen bil for strabadserne på en lang bilferie sydpå? Så brug søgemaskinen fra CarTrawler her på siden til at finde og bestille den billigste billeje i Flensborg lige syd for grænsen.

Søgemaskinen indhenter de bedste tilbud fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer, så du nemt kan overskue udvalget og vælge den bil, som passer bedst til din ferie.

Brug eventuelt søgemaskinens filterfunktion, hvis du kun ønsker at se priser fra bestemte udlejere, eller hvis du for eksempel er på udkig efter en bestemt biltype.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *