skoda. Lej bil på Billeje.infoSkoda Citigo, en af de første "all inclusive" biler. Foto: M 93

En ny form for bilsalg er måske på vej. I fremtiden kan du således købe din bil på abonnement. Det betyder, at i stedet for først at betale for bilen og efterfølgende de løbende udgifter såsom forsikring og service, betaler du i stedet et fast abonnement på bilen, som inkluderer alt på nær brændstof.

Den nye ordning handler ifølge bilforhandlerne om at imødekomme kundernes ønske om bekvemmelighed og budgetsikkerhed. Lars Simper fra Danmarks største bilvirksomhed Semler Gruppen A/S fortæller således til Jyllandsposten, at tilbuddet vil gøre det nemmere at overskue udgifterne ved at eje bil. Ved at købe en bil på abonnement vil kunderne slippe for bekymre sig om uventede værkstedsregninger, montering af vinterdæk og lignende vedligeholdelse, men skal dog stadig selv betale for eventuelle skader samt dæk og glas.

Skoda klar med “all inclusive” bil

Skoda er klar med en form for “all inclusive” aftale for deres minibil Citigo, hvor man for en fast pris på 1.998 kr. om måneden får en aftale der inkluderer finansiering over fem år, service- og reparationsaftale i fem år (op til 70.000 km) – samt forsikring. Undersøgelser viser dog, at mange stadig foretrækker at selv at klar finansieringen uafhængigt af bilforhandleren, ligesom mange benytter privatleasing for ikke at bekymre sig om bilens gensalgsværdi. Forhandleren af Skoda forventer dog, at “all inclusive” aftaler i fremtiden vil brede sig til andre bilmærker.

Billigere med billeje

Er du også træt af bekymre dig om bilreparationer, vinterdæk, udskiftning af olie osv. kan billeje være den perfekte løsning. Billeje svarer på mange måder om den nye “all inclusive” ordning, hvor du får en bil til en fast pris uden bekymring for yderligere udgifter. Billeje kan selv for bilejere i mange tilfælde være billigere end at køre selv. Skal du for eksempel på skiferie i Sydeuropa, kan du spare slid og værdigtab på din egen bil ved enten at flyve og benytte billig billeje på rejsemålet eller eventuelt finde en billig lejebil i Flensborg og køre resten af vejen i den i stedet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *