Kvinder parkerer bedre end mænd

En stor engelsk undersøgelse viser, at selvom de nok er lidt længere tid om det, så er kvinder bedre end mænd til at parkere bilen.

Undersøgelsen som er foretaget af Storbritanniens største parkeringsselskab NCP, viser således, at selvom det i gennemsnit tager en kvinde 5 sekunder mere at parkere, så er det mere sandsynligt at hun får placeret bilen korrekt i parkeringsbåsen. Hele 53 procent af de kvindelige billister får således placeret bilen centralt, mens det kun er 25 procent af mændene som formår det samme.

Videooptagelserne i undersøgelsen afslører også, at kvinder er bedre til i det hele taget at finde de ledige parkeringspladser, da mændene ofte kører for hurtigt og utålmodigt rundt på pladsen til at se de ledige pladser.

Kvinder er desuden bedre til at bakke ind i båsen. Hvor det kun er 28 procent af de mandlige billister, som udfører en fejlfri baglæns parkering, er det hele 39 procent af kvinderne.

Teorien om at mænd skulle have en overlegen rummelig intelligens, får altså ikke meget støtte i denne nye undersøgelse, omend en del af forklaringen kan være at kvinder er bedre til at bruge og indstille bilens spejle. Ifølge undersøgelsen justerer således kun hver tredje mand spejlene regelmæssigt sammenlignet med over halvdelen af kvinderne.

Mænd kan også trøste sig lidt med, at de bruger færre “efterjusteringer”, og er lidt bedre til forlæns parkeringer.

Kvinder parkerer bedre end mænd

Mænd har altid ment at de er bedre til at køre bil end kvinder. Nu viser en ny engelsk undersøgelse at kvinder er bedre til at parkere end mænd. Foto: bettyx1138

 

Bestil billeje online

Der er altså ingen grund til at mændene klæber sig til rattet, så kvinderne ikke kan komme til. 
Det kan også være en fordel, at kunne deles om kørslen på ferier, så begge får mulighed for at hvile undervejs. Skal I på ferie i udlandet, så brug søgemaskinen her på siden til at finde billig billeje. Det er nemt at sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaberne på dit rejsemål, og finde præcis den lejebil som passer til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *