, Lej bil til jul i Billund lufthavnDer bliver rift om lejebilerne i Billund Lufthavn i julen. Foto: Billund Lufthavn.

Der er juletrængsel hos biludlejningsselskaberne, og har du planer om at benytte billeje i Danmark i juledagene, kan det snart være sidste udkald for at sikre dig en lejebil. Budget Biludlejning må således allerede nu melde udsolgt på flere af sine bilgrupper i juledagene.

Billeje populært i juleferien

Hver jul fravælger flere og flere danskere ståpladser i overfyldte tog til fordel for en komfortabel lejebil, når turen går til venner eller familie. Især for udlandsdanskere som vender hjem for at holde jul i Danmark, gør ekstra lave priser billeje til det oplagte valg, når man for eksempel skal videre fra Billund Lufthavn.

Med ruter til mere end 60 internationale destinationer kan Billund Lufthavn med rette kalde sig for Vestdanmarks internationale lufthavn, og den er da også det naturlige valg, hvis du vender hjem fra udlandet for at holde jul i det jyske. Har du bestilt en lejebil på forhånd, kan du uden forsinkelse fortsætte videre til din endelige destination for at holde jul.

Læs mere om billig billeje til udlandsdanskere i julen.

Ifølge Budget biludlejning har efterårets storme med efterfølgende forsinkelser i den offentlige transport sandsynligvis været med til at give yderligere rift om lejebilerne i julen.

“Det er et tilbagevendende scenarie. Vi har altid udsolgt i julen, og i år har efterspørgslen været ekstra stor. Det ser derfor ud til, at der næppe vil være lejebiler tilbage til de panikramte danskere, som vi sædvanligvis møder den 23. og 24. december”, fortæller Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Budget Biludlejning i Danmark.

Bestil billeje i Billund Lufthavn i julen

Vil du ikke risikere at køre på juleferie i en varevogn, er det derfor nu du skal bestille billeje i Billund Lufthavn.

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt den billigste pris på de populære bilstørrelser fra de forskellige biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Ved at benytte vores søgemaskine slipper du for at tjekke priser hos hvert enkelt biludlejningsfirma, men kan nemt sammenligne de bedste tilbud på billeje på ét sted. I Billund Lufthavn kan du bestille billeje hos Budget Biludlejning, Avis, Europcar, Sixt og Hertz.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *