, Lej bil til jul i Københavns LufthavnNyd julen i Danmark uden stress og jag med billeje. Foto: James Tyson

Biludlejningsselskaberne har traditionelt travlt i julen, da efterspørgslen på lejebiler her er ekstra høj. I Københavns Lufthavn udlejes således hver jul mange biler til danskere, som vender hjem fra udlandet for at holde jul med familien i Danmark. Du kan spare mange penge ved at booke din billeje i Københavns Lufthavn i god tid.

Nemmere og billigere med billeje i julen

Vil du gøre juleferien lidt nemmere for dig selv, er det oplagt at leje en bil i Københavns Lufthavn. Med billeje i julen slipper du for at skulle kæmpe om pladserne i overfyldte tog og busser. Er I flere som skal rejse videre fra København til andre landsdele har undersøgelser desuden vist, at det ofte er billigere at benytte billeje fremfor offentlig transport.

Billeje er ikke blot en nem måde at komme videre fra lufthavnen på. Mange vælger således billeje i Københavns Lufthavn for at kunne komme nemt rundt til venner og familie i løbet juleferien, ligesom en lejebil kan være en stor hjælp hvis du også skal nå rundt og købe de sidste julegaver.

Bestil billeje til jul online

Har du brug for at leje en bil til julen? I søgemaskinen her på Billeje.info kan du let finde billig billeje i Københavns Lufthavn, da du i søgemaskinen kan se de aktuelt bedste tilbud på billeje fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Husk at hvis du som udlandsdansker kommer hjem i julen, har du mulighed for at få ekstra billig billeje i Københavns Lufthavn. Muligheden for at kunne benytte de billigere valutabiler, også kaldet Tax Free lejebiler, gælder således hvis du ikke længere har fast bopæl i Danmark (dvs. har ændret folkeregisteradresse til udlandet).

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *