Hertz-logo. Lej bil på Billeje.info

Hertz sætter fart på udleveringen af deres lejebiler i USA ved at erstatte traditionelle id-papirer med ansigtsgenkendelse og fingeraftryk. Ifølge biludlejningsfirmaet sikrer den nye teknologi en både mere sikker og effektiv udlejning – målet er at skære op til 75 procent af den tid, der i dag tager at få udleveret sin lejebil.

Hertz-logo. Lej bil på Billeje.info

Biometrisk billeje mere sikker

Hertz har allerede indført biometrisk ansigtsgenkendelse i Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Her kan firmaets kunder nu vælge en såkaldt “Hertz Fast Lane”, hvor man slipper for at finde papirer frem for at køre ud med sin lejebil. CLEAR, som leverer den nødvendige teknik til Hertz, har i forvejen lavet lignende løsninger for det amerikanske flyselskab Delta.

Den nye “Fast lane” i Atlanta er det første eksempel på, at biometri har fundet vej til biludlejningsbranchen. Lignende check-in løsninger bruges dog allerede rundt om i verden af blandt andre krydstogtskibe og flyselskaber. I forhold til at være en måde at lave en sikker identifikation, anser de fleste eksperter da også biometri for at være et fremskridt og forventer, at teknologien vil blive endnu mere udbredt. I princippet bruger mange af os allerede en form for biometri, når vi låser vores smartphones op med et fingeraftryk.

Hertz har planer om at udbrede biometri-teknologien til mere end 40 andre udlejningsstationer i USA i år, heriblandt Los Angeles og John F. Kennedy Internationale Lufthavn. Foreløbig skal man være medlem af Hertz’ bonusprogram eller kunde hos CLEAR for at benytte den nye ekspresudlejning.

Find hurtigt billig billeje i USA

Uanset om du vælger Hertz eller et af de mange andre biludlejningsfirmaer i USA, er det først og fremmest ved at booke din billeje i forvejen, at du sikrer dig den mest gnidningsløs og effektive udlevering af din lejebil.

Er du på udkig efter billig billeje i USA? Så brug søgemaskinen øverst her på siden. Her skal du blot angive, hvor og hvornår du har brug for billeje for at få en hurtig oversigt over de billigste priser fra Hertz, Avis, Enterprise og mange andre udlejere. Du kan naturligvis selv bestemme, om du vil afhente din bil i en lufthavn eller inde i en by.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *