, Lej en sportsvogn hos Hertz

Nu giver Hertz biludlejning dig chancen for at udleve drømmen om at køre i en eksklusiv sportsvogn. Hertz i Europa har således tilføjet Lotus Evora sportvognen til sin bilflåde i Tyskland, Spanien, Frankrig og Storbritanien.

Bilen bliver en del af Hertz’s ‘Adrenaline Range’, som indeholder biludlejningfirmaets nyeste og mest spændende biler, som har den højeste kvalitet kombineret med høj ydelse og flot design. Kort sagt biler ud over det sædvanlige.

Billeje med glamour

Lotus Evora giver bilentusiaster oplevelsen af hvad det vil sige at sidde bag rattet i en håndbygget sportsvogn, som med smukt design, kraftig motor og en høj grad af luksus er perfekt for kunder, som f.eks. ønsker at tilføje en weekendferie lidt ekstra glamour.

Guillaume Chabin, salgsdirektør fra Lotus, siger om samarbejdet med Hertz: “Dette eksklusive samarbejde er den perfekte mulighed for at gøre vores fantastiske verdensklasse sportsvogn tilgængelig for luksus biludlejning … At køre en Evora en weekend vil være en uforglemmelig oplevelse for enhver sportsvogns-entusiast.”

Du kan leje en Lotus Evora fra Hertz i bl.a. Bordeaux lufthavn, Marseille lufthavn, Paris Charles De Gaulle lufthavn i Frankrig, Madrid og Barcelonas lufthavne i Spanien.

Det koster fra 250 euros per dag at leje en Lotus Evora hos Hertz Biludlejning.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *