1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Få et frirum med billeje

Der kan være mange grunde til, at man foretrækker billeje fremfor at benytte offentlig transport. En ny undersøgelse viser for eksempel, at bilen for mange ikke blot er den nemmeste måde at komme fra A til B. Bilen ses også som et frirum i en travl hverdag.

Lydanlæg vigtigere end anhængertræk

Bil interioer

En lejebil er den mest komfortable måde at komme omkring på.

Det er YouGov, som for Toyota har lavet undersøgelsen blandt mere end 1.000 danskere. Den viser blandt andet, at både kvinder og mænd især sætter pris på muligheden for at kunne lytte til musik i bilen. Men mens kvinder ifølge undersøgelsen primært bruger musikken i bilen til at komme i godt humør, sætter mænd musik på for at slappe af og lade op. Blandt mænd foretrækker 40 procent at bilen har et fedt lydanlæg, mens ting som sædevarme (15 procent) og anhængertræk (28 procent) er mindre betydningsfulde.

Mere end hver tredje mand sammenligner bilen som et frirum på linje med et herreværelse, hvor man er helt sin egen herre og har masser af alenetid. For kvinder minder bilen ifølge YouGov derimod mere om badeværelset, hvor man ligeledes kan “skråle højt for sig selv.”

Find den billigste lejebil med én søgning

Uanset om du skal bruge en lejebil til en ferie i udlandet eller til at komme hurtigt frem til din destination i Danmark, kan det altid betale sig at undersøge priserne på billeje. Det gør du nemmest ved at benytte søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden.

Du skal blot angive hvor og hvornår, du har brug for din lejebil. Så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over de billigste priser på lejebiler fra en stribe store og små biludlejningsfirmaer. CarTrawler samarbejder blandt mange andre med Europcar, Thrifty, Hertz, Avis Enterprise og Sixt. Du slipper altså for at skulle tjekke hver enkel udlejers bedste tilbud, men kan med bare én søgning hurtigt finde den laveste pris på netop den type lejebil, som du ønsker.

Glæd dig til at få dit eget frirum med billeje!

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar