, MPV og minibusser – bestil en lejebil med plads til hele familienVW Touran. En populær MPV lejebil. Foto: Wikimedia.

En lejebil med plads til op til 7 personer kaldes i fagsprog for et Multi-Purpose Vehicle (MPV), og det er en meget rammende beskrivelse for fordelene ved at bestille en stor lejebil. En MPV er således ikke blot et oplagt valg for en storfamilie på ferie, men også for jer som er en gruppe venner der ønsker at køre sammen til et bryllup eller en fodboldkamp. Er I endnu flere eller har I brug for meget plads, kan næste skridt være en minibus med plads til 9 personer.

Billeje med plads til alle

Den ekstra plads som man får med en lejebil til 7 personer, er også en fordel hvis I har behov for ekstra bagageplads. Ofte kan man således lægge et eller flere af sæderne ned i en MPV, og derved omdanne lejebilen til en rummelig varebil. Har I brug for alle siddepladser samtidig med god plads til bagage, anbefales det at gå efter en lejebil i kategorien Full-Size MPV eller en minibus, da pladsen i nogle de mindre lejebiler i MPV-klassen udnyttes fuldt ud til siddepladser.

Muligheden for at få ekstra bagageplads med en 7 personers lejebil hvor sæderne lægges ned, har været med til at gøre MPV-lejebilen et populært valg på mange rejsemål, hvor mange familier eller vennegrupper på ferie ønsker at rejse komfortabelt uden at leje flere biler.

Bestil en stor lejebil online

Hvad enten I skal mange afsted, eller blot ønsker at have god plads til kufferterne, er det en god ide at bestille billeje på forhånd, hvis I vil være sikker på at finde en billig 7 personers lejebil til turen.

I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt de billigste lejebiler fra de forskellige biludlejningsfirmaer. Det er ofte mest praktisk at bestille en MPV lejebil med afhentning direkte i lufthavnen, men du kan naturligvis også vælge at afhente din lejebil et andet sted.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *