Murcia bymidte

Det har efterhånden været mange år undervejs, men nu skulle det være sikkert, den nye Murcia Lufthavn er klar til at åbne for fly og passagerer.

Den 15. januar 2019 klipper den spanske konge, Felipe 6., snoren til den nye Murcia lufthavn (Lufthavnskode: RMU), som ligger ved Corvera omkring 40 kilometer fra den gamle lufthavn. Ryanair er det første flyselskab, som får æren af at lande i lufthavnen, men får fremover selskab af blandt andre Norwegian og Easyjet.

Mange år undervejs

Den nuværende lufthavn, Murcia San Javier Airport (Lufthavnskode: MJV), lukker efter planen ned dagen før indvielsen. Derefter vil den igen kun blive benyttet af militæret. Har du allerede bestilt billeje i Murcia Lufthavn med afhentning efter den 15. januar, vil alle biludlejningsfirmaer i lufthavnen ligesom flyselskaberne blot overfører din reservation til den nye lufthavn.

Den nye lufthavn, som ligger tættere på selve Murcia by end den gamle gjorde, har faktisk stået næsten færdig længe. En økonomisk krise kom dog på tværs og en overgang var det sågar tvivlsomt om den nybyggede lufthavn overhovedet ville komme i drift. Tingene er dog siden faldet på plads, så den nye lufthavn ved landsbyen Corvera nu er klar til at slå dørene op for rejsende. Eftersigende kan den håndtere omkring 3 millioner rejsende årligt.

Corvera Murcia Lufthavnen er både mere moderne og større end den gamle San Javier Lufthavn, der dog lå tættere ved nogle af regionens mest populære badebyer. Dog ligger har den nye lufthavn en bedre beliggenhed for dig, der med billeje ønsker at fortsætte videre ind til selve Murcia.

Biludlejere flytter med til Corvera Murcia Lufthavn

Uanset om du vil køre ind til regionshovedstaden eller straks vil ud til den uimodståelige middelhavskyst, er det nemt med en lejebil. I den nye Corvera Murcia Lufthavn vil der en god håndfuld biludlejningsfirmaer inklusiv Hertz og og Europcar, så det vil normalt ikke være svært at finde en passende lejebil. Det er dog altid en god ide at sikre sig med en reservation hjemmefra. Den kan du lave ved hjælp af CarTrawler-søgemaskinen øverst her på siden, som samtidig gør det nemt for dig at sammenligne priser fra de forskellige udlejere i lufthavnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *