Lejebil i Algarve

Indførslen af betalingsmotorveje i blandt andet Algarve har ført til praktiske betalingsproblemer for de billeje-kunder, som ønsker at benytte vejene, men nu skulle der være en løsning på vej.

Den hidtidige vejledning til turister i Algarve, som har ønsket at benytte deres lejebil på en af betalingsvejene været, at man skulle betale efter 48 timer på et lokalt posthus. Udover denne betalingsordning har været meget omstændig, har det desuden ofte også været umuligt for turister som f.eks. blot er på besøgte Algarve i en forlænget weekend, at nå at betale et skyldigt beløb før hjemrejsen.

Bedre betalingsløsning for lejbiler på vej

Efter planen introduceres der i løbet af denne måned en ny betalingsordning specielt for biludlejningsselskaber i Algarve, som betyder at selskaberne får mulighed for efter lejeperiodens ophør at opkræve vejafgift direkte på kundernes kreditkort.

Avis Biludlejning i Portugal, har dog valgt at udviklet deres eget betalingssystem, som benytter en form for ‘brobizz’ der registrerer hvor meget lejebilen bliver brugt på betalingsvejene.

Lejebil i Algarve

Smuk strand i Algarve – Det bliver lettere at bruge lejebil i Algarve. Foto: Sue Elias

 

Find billig billeje i Algarve

Det nye tiltag er godt nyt for de mange turister, som benytter billeje i Algarve. Skal du til Algarve? Så benyt billeje-søgemaskinen her på siden, som sammenligner priser fra alle udlejningsselskaber i Algarve. Så har du mulighed for at mellem mere end 300 udlejningskontorer og kan naturligvis bestille billeje alle lufthavne og større byer i hele Portugal inklusiv Madeira og Azorerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *